Застава Србије - Sputnik Србија, 1920
СРБИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Србије

Вучић: Да бисмо одбранили земљу морамо бити јединствени и уједињени

© Sputnik / Лола ЂорђевићПредседник Србије Александар Вучић на конференцији за новинаре
Председник Србије Александар Вучић на конференцији за новинаре - Sputnik Србија, 1920, 22.01.2023
Пратите нас
"Поносан сам што се глас Србије чуо јасно и рационално у светској арени у Давосу. Са међународним представницима сам наставио тешку, али неопходну и отворену дискусију у циљу решавања горућег питања за нашу државу, а то су живот и опстанак нашег народа на Косову и Метохији", објавио је председник Србије Александар Вучић сумирајући претходну недељу.
"Важно је што смо прецизно и аргументовано изнели нашу политику, а можда још важније, што смо Србију промовисали као инвестициону дестинацију, што је од изузетног значаја за нашу економију и бољитак свих грађана", навео је Вучић.
"Са међународним представницима сам наставио тешку, али неопходну и отворену дискусију у циљу решавања горућег питања за нашу државу, а то су живот и опстанак нашег народа на Косову и Метохији. Пред нама нису лаки дани, а ни избори. Да бисмо одбранили и сачували и земљу и народ морамо бити јединствени и уједињени. Дао сам све од себе да чувам и штитим Србију и то ћу наставити да чиним, јер предаја никада није била опција. Србија ће победити!", поручио је председник Србије.
Газиместан - Sputnik Србија, 1920, 21.01.2023
СРБИЈА
Нови Западни ултиматум: Увек у историји Србија је на оваквим раскрсницама бирала праву страну
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала