- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Ђоковић против Рубљова за полуфинале у термину на који је претплаћен

© AP Photo / Dita AlangkaraНовак Ђоковић – Алекс Де Минор
Новак Ђоковић – Алекс Де Минор - Sputnik Србија, 1920, 24.01.2023
Пратите нас
Новак Ђоковић, најбољи српски тенисер, одмериће снаге са Андрејом Рубљовом у среду од око 9 часова и 30 минута по средњеевропском времену, што је практично савршен термин.
Новак је у неколико наврата истицао да му вечерњи програм у Мелбурну и те како одговара и до сада је углавном и играо своје мечеве у поменутом термину.
Ђоковић је све своје мечеве против Шпанца Карбаљеса Баене, затим Француза Куакоа, као и Бугарина Григора Димитрова и домаћег играча Алекса де Минора почињао управо у исто време, као што ће то бити случај против Руса који је после велике борбе елиминисао Данца Холгера Рунеа у пет сетова.
Оно што свакако радује осим савршеног термина у којем ће рекете укрстити Србин и Рус, јесте како Новак Ђоковић делује на терену. Импресивно! Упркос завоју који је од првог дана турнира у Мелбурну обмотан око његове леве бутине, повреда му против Алекса де Минора није правила проблем, што је и сам потврдио Џиму Куријеру у интервјуу после меча који је решио у своју корист 6:2, 6:1, 6:2.
Ђоковић и Рубљов до сада су се састајали у три наврата и Србин је успешнији јер има две победе наспрам једног пораза и то оног у Београду.
Победник тог дуела у полуфиналу Аустралијан опена одмериће снаге са бољим из америчког двобоја у ком се састају Бен Шелтон, који иза себе има невероватну причу и Томи Пол.
Њихов дуел је на програму у ноћи између уторка и среде, не пре пола пет ујутру по средњеевропском времену.
Новак Ђоковић на Индијан Велсу - Sputnik Србија, 1920, 23.01.2023
СПОРТ
Америка се каје и тражи Новака – „Учинићемо све што је у нашој моћи“
Андреј Рубљов - Sputnik Србија, 1920, 23.01.2023
СПОРТ
Рубљова провоцирали заставом Украјине
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала