- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Светла Холивуда усмерена са Хрвата на Србина истог презимена

© AP Photo / Mary AltafferБогдан Богдановић, Атланта
Богдан Богдановић, Атланта - Sputnik Србија, 1920, 04.02.2023
Пратите нас
Српски репрезентативац и члан Атланте Богдан Богдановић, налази се на радару Лос Анђелес Лејкерса, пишу амерички медији. Иако је у први мах кружила информација да „језерџије“ желе Хрвата Бојана Богдановића, сада се све гласније прича и пише о томе да је бек Хокса боље решење.
Клуб из „града анђела" није једини који је стао у ред за услуге Богдана Богдановића, с обзиром на то да се и Далас јавља као опција, али је свакако нова информација да су светла Холивуда преусмерена са Хрвата на Србина.
Угледни Тајмс објавио је текст у којем је млађи од двојице Богдановића реалнија опција да пређе у редове тима у којем је главна звезда Леброн Џејмс.
Своју прилику вреба и клуб из Тексаса, а јасно је да би било интересантно видети балкански тандем Лука Дончић - Богдан Богдановић.
Богдан је и даље члан Атланте Хокс и пружио је солидну партију у ноћи између петка и суботе у победи над Јутом Џез, али је једна његова блокада бацила све остало у други план.
До краја прелазног рока остало је још пет дана (9. фебруар) и јасно је да ће неколицина кошаркаша променити клубове, а међу њима би осим српског репрезентативног бека могао да буде и Кајри Ирвинг који је затражио моментални трејд и жели да напусти Бруклин Нетсе.
Према информацијама увек добро обавештеног НБА инсајдера Шемса Чараније, Ирвинг је дао ултиматум да га пусте до 9. фебруара да пронађе нову средину, у супротном остаће до краја сезоне, а онда ће у јулу када му буде истекао уговор напустити клуб без обештећења.
НБА резултати
Детроит - Шарлот 118:112
Индијана - Сакраменто 107:104
Вашингтон - Портланд 116:124
Бостон - Финикс 94:106
Хјустон Торонто 111:117
Минесота - Орландо 120:127
Сан Антонио - Филаделфија 125:137
Јута - Атланта 108:115
► Погледајте емисију Миљанов корнер.
Богдан Богдановић - Sputnik Србија, 1920, 04.02.2023
СПОРТ
Богдан спустио рампу „финском Аполону“ – Атланта славила
Никола Јокић - Sputnik Србија, 1920, 03.02.2023
СПОРТ
Јокићев „рингишпил“ завртео је ум шампионима: „Разбио нас је“
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала