- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Партизановац стао уз легенду Звезде: „Да неко лобира за Видића – погрешан правац“

© Фото : ФК Партизан / Сандић ФОТОГордан Петрић
Гордан Петрић - Sputnik Србија, 1920, 10.02.2023
Пратите нас
Тренер фудбалера Партизана Гордан Петрић причао је на конференцији за медије пред меч 21. кола Суперлиге Србије против Младости ГАТ у Хумској (субота, 18.30), о кандидатури Немање Видића за првог човека Фудбалског савеза Србије.
Петрић је јавно дао глас и пружио подршку легенди Црвене звезде, с којим је иначе добар пријатељ.
У дану када су расписани избори за председника кровне организације српског фудбала за 14. март, и даље се не зна да ли ће једина двојица кандидата бити Немања Видић и бивши министар пољопривреде Бранислав Недимовић, али је Петрић истиче да он нема дилему око једне ствари.
„Ако се Немања Видић кандидује и хоће да помогне Фудбалском савезу Србије и српском фудбалу, не видим ниједног противкандандидата с друге стране. Било ко да се кандидује. Недимовић је господин, разуме фудбал, али ко год да је са сдруге стране, макар то били и ми, бивши играчи, Немања је најбоље решење“, рекао је Петрић и додао:
„Зашто ми то не разумемо, не знам кад ће нам доћи у главу. Води Немања миран живот, нема потребе да буде предсефник ФСС, али хоће да помогне, да се жртвује. Зато не видим ни сврху, ни потребу да неко лобира за видића. Ако неко мора да лобира за Видића, онда смо у погрешном правац“.
Иначе, појавила се информација да би и Црвена звезда могла да има свог кандидата за председника ФСС, а оно што је новост јесте да је легендарни Драган Џајић постао делегат Скупштине ФСС испред славног клуба са Маракане.
► Погледајте емисију Миљанов корнер.
Драган Џајић - Sputnik Србија, 1920, 10.02.2023
СПОРТ
Џајић улази у ФСС – помињу се и Коларов и Бабовић
Бранислав Недимовић - Sputnik Србија, 1920, 09.02.2023
СПОРТ
Бивши министар ближи председничкој фотељи ФСС од Видића
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала