- Sputnik Србија, 1920
РУСИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Русије и Заједнице независних држава

ФСБ објавила снимак изрешетаних аутомобила у диверзантском нападу у Брјанску

© Фото : ФСБ РФ / Уђи у базу фотографијаПрипадници ФСБ-а током акције хапшења припадника терористичке групе ДАЕШ
Припадници ФСБ-а током акције хапшења припадника терористичке групе ДАЕШ  - Sputnik Србија, 1920, 03.03.2023
Пратите нас
Федерална служба безбедности Русије објавила је снимке последица украјинске диверзије у Брјанској области. На снимцима су приказани изрешетани аутомобили и убијени возачи, као и оружје диверзаната.

На кадровима се могу видети два аутомобила на које је пуцано - путнички аутомобил ВАЗ и „Шевролет-Нива“. У сваком од њих се на месту возача налази леш.

Поред тога, приказано је оружје које су оставили екстремисти, укључујући мине и бацач граната стране производње, као и патроне малокалибарског оружја.
Десетогодишњи дечак ког су ранили диверзанти у Брјанској области налази се у стабилном стању, са њим је све у реду, саопштили су из ПР службе губернатора.
Раније је објављено да је дечак успешно преживео операцију и налази се на одељену реанимације.
Упозорење: Видео снимак је узнемирујућег садржаја!
Председник Русије Владимир Путин окарактерисао је оно што се догодило у Брјанској области Русије, када су напад извршили украјински диверзанти, као терористички акт.
Губернатор Брјанске области Александар Богомаз саопштио је јуче да се група украјинских диверзаната пробила у село Љубечане које се налази на територији Климовског рејона Брјанске области Русије, непосредно на граници са Украјином.
По његовим речима, украјинске снаге су пуцале на аутомобил услед чега је једна особа погинула, а друга (десетогодишње дете) рањена. Према последњим информацијама, у нападу су погинуле две особе – возач аутомобила на који је пуцано и још један мушкарац (1966. годиште).
Руска национална гарда и ФСБ - Sputnik Србија, 1920, 02.03.2023
РУСИЈА
Шта је познато о нападу украјинских диверзаната на пограничну зону Русије – главне информације
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала