- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Медведев има поруку за Ђоковића: Остани први – због мене!

© AP Photo / Kamran JebreiliНовак Ђоковић и Данил Медведев
Новак Ђоковић и Данил Медведев - Sputnik Србија, 1920, 07.03.2023
Пратите нас
Новак Ђоковић изгубио је по пети пут од Данила Медведева као први рекет света, а руски тенисер изненадио се када је видео тај статистички податак. Медведев је после победе у полуфиналу Дубаија имао јасну поруку за српског аса и поручио му да остане на првом месту.
Са великом дозом самопоуздања Новак Ђоковић играо је све боље из меча у меч у Дубаију, међутим када је дошло до дуела против Данила Медведева, Рус је по пети пут у каријери успео да препозна слабе тачке српског аса.
„Видео сам изненађујућу статистику. Водим 5:3 против Новака када је први на свету и губим 6:0 када нисам. Остани први што је дуже могуће. Ако могу да се сретнем са њим док је број један било би боље“, рекао је Медведев Новаку.
Руски тенисер гаји велико поштовање према Новаку који му је један од највећих ривала у каријери. Са друге стране српски тенисер увек има само речи хвале за Данила који му је од тенисера млађе генерације највећа претња.
Медведев је у Дубаи стигао у страшној форми после освајања трофеја у Ротердаму и Дохи, док је Новак паузирао после Аустралијан опена због повреде. Нема сумње да би дуел у Емиратима био далеко напетији да први рекет света није био тек опорављен.
Руски тенисер истакао је после полуфиналног дуела да се диви Новаку јер је од почетка његове каријере био ту за њега и знао ко је чак и када је Данил био 480. Рекет планете.
Душан Лајовић - Sputnik Србија, 1920, 07.03.2023
СПОРТ
Још један Србин се сусрео са апсурдом – Душан играо против невакцинисаног Американца
Марта Костјук - Sputnik Србија, 1920, 06.03.2023
СПОРТ
Новакова сарадница указала на лицемерје – када су дела на штету Рускиње, онда казне нема
Марта Костјук - Sputnik Србија, 1920, 06.03.2023
СПОРТ
Наставља се срамота украјинске тенисерке – победила Рускињу па одбила да јој приђе /видео/
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала