- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Данил правио спектакл па открио – „Не знам да ли ћу моћи да наставим“

© AP Photo / Mark J. TerrillДанил Медведев
Данил Медведев - Sputnik Србија, 1920, 15.03.2023
Пратите нас
После спектакуларне победе у којој је показао своје невероватне тениске вештине Данил Медведев мораће на снимање ноге, после чега ће знати да ли може да настави учешће на турниру. Русија је у Индијан Велсу остала са једним представником мање јер је Андреј Рубљов изгубио у осмини финала од Камеруна Норија резултатом 6:2, 6:4.
Сусрет Данила Медведева и Саше Зверева у осмини финала Индијан Велса био је финале пре финала. Руски ас је у фантастичној форми, али Немац руског порекла на све начине покушава да се врати старој форми после повреде и заиста даје свој максимум.
Провели су на терену три сата, а за то време публика је могла да гледа нестварно леп тенис, Данилову расправу са судијом као и повреду за коју се нада да није озбиљније природе.
„Вероватно први пут у животу да ми је физиотерапеут залепио бандажу. Одлучио сам да покушам и био сам изненађен што је лакше трчати него ходати... Разумем колико је то фрустрирајуће за противника. Али нисам се претварао.. После снимања ћу да видим да ли могу да наставим”, рекао је Медведев после меча.
Руски тенисер наставио је после бандажирања ноге тамо где је стао, а ударци које је слао Звереву су нема сумње неки од најлепших који су виђени на турнирима од почетка године.
Данилова свађа са судијом због лошег терена успела је да остане у другом плану јер је Рус показао да колико год је темпераментан игра савршен тенис и нико му не може ништа када има самопоуздања.

Андреј поражен

Док је Данил Медведев и повређен успео да сломи отпор Саше Зверева, Андреј Рубљов показао је бледу партију против Камеруна Норија који је на крају славио резултатом 6:2, 6:4.
Британски тенисер је у одличној форми, док Рубљов не блиста на терену. Први сет је почео је са три брејка, два за Норија један за Андреја. Британски тенисер преломио је у седмом гему када је по трећи пут одузео сервис руском тенисеру.
У другом сету Рубљов је изгубио још један сервис гем, а потом није искористио брејк лопту после чега је Нори направио нови брејк. Рус је успео да врати само један и то после спасене меч лопте, али то је био његов максимум.
Тема прве емисије Спутњика спорта била је „Зашто се повукао Немања Видић?“
Данил Медведев - Sputnik Србија, 1920, 14.03.2023
СПОРТ
Данилов луди меч у Калифорнији – Рус се љутио, повредио, па срушио Сашу после три сата
Руска тенисерка Анастасија Потапова  - Sputnik Србија, 1920, 14.03.2023
СПОРТ
Најбоља тенисерка света „ударила“ на Рускињу – без колегијалности
Лесија Цуренко - Sputnik Србија, 1920, 14.03.2023
СПОРТ
Невероватан изговор за предају меча – Украјинка добила „напад панике“ због Белорускиње
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала