- Sputnik Србија, 1920
РЕГИОН
Најновије вести, анализе и занимљивости из земаља у региону

Детаљи хапшења једног од најтраженијих светских бегунаца у Црној Гори: Познато куд је кренуо /видео/

© Фото : Twitter/Isabel Hunter/PrintscreenПривођење До Квона, осумњиченог за криптопревару тешку десетине милијарди долара, у црногорски суд
Привођење До Квона, осумњиченог за криптопревару тешку десетине милијарди долара, у црногорски суд - Sputnik Србија, 1920, 24.03.2023
Пратите нас
Јужнокорејски држављани До Квон, осумњичен за криптопревару тешку десетине милијарди долара, као и Хон Чанд Јун, који су приведени недавно, илегално су ушли у Црну Гору, рекао је црногорски министар унутрашњих послова Филип Аџић.
„Лица су илегално ушла у Црну Гору, откривена су када су покушали да илегално напусте Црну Гору. Том приликом пронађена су фалсификована документа. Због тог кривичног дела одговараће у нашој земљи. Као што знате, оптужени су за велике преваре које десетоструко надмашају буџет Црне Горе. То довољно говори о свему. Треба рећи да су казне затвора које прете овим лицима до доживотне робије у њиховој земљи“, указао је Аџић за РТЦГ.
Подсетимо, До Квон, један од најтраженијих светских бегунаца, који се терети да је одговоран за превару од неколико десетина милијарди долара у вези са пропашћу криптовалуте „луна“, ухапшен је недавно у Црној Гори.
Специјалци црногорске полиције - Sputnik Србија, 1920, 23.03.2023
РЕГИОН
Један од најтраженијих светских бегунаца ухапшен у Црној Гори
До Квон, јужнокорејски криптомилијардер - Sputnik Србија, 1920, 08.02.2023
ДРУШТВО
Потрага за азијским милијардером у Србији: Стигли истраживачи из Сеула
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала