- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Новак први пут није био у центру пажње: „Невероватно, драго ми је“ /видео/

© Фото : Скриншот/Твитер/Mallorca ChampionshipsНовак Ђоковић на тренингу са сином Стефаном
Новак Ђоковић на тренингу са сином Стефаном - Sputnik Србија, 1920, 08.04.2023
Пратите нас
Спектакуларну утакмицу у Монте Карлу и пласман Партизана у Топ 8 Евролиге испратио је с лица места најбољи тенисер света Новак Ђоковић, који је био у друштву сина Стефана. По завршетку сусрета навијачи црно-белих који су се нашли на трибинама у Кнежевини, скандирали су „Ђоковић Стефан“, што је Ноле испратио с осмехом и аплаузом.
Где год да се појави Новак Ђоковић вечито је у центру пажње. Први рекет планете присуствовао је утакмици 30. кола Евролиге у крцатој Београдској арени, када је Жељкова казнена експедиција разбила Олипијакос крајем марта.
Уследиле су овације „гробара“ на рачун Ђоковића, али се овога пута у главној улози нашао његов наследник, који очигледно обожава спорт и који је сваки поен црно-белих изузетно енергично прослављао.
Партизан је после драме успео да изађе на крај са Монаком, који с клупе води легенда и бивши тренер Црвене звезде Саша Обрадовић, да би по завршетку сусрета уследило славље и песма највернијих навијача клуба из Хумске.
Како Новак с породицом живи у Монте Карлу, тако је било јасно да ће се врло вероватно и појавити на утакмици која је Партизану, у случају победе, гарантовала прелазак из неколико кругова пакла у рај. Претходно је први рекет света посетио црно-беле неколико сати пред утакмицу, пожелевши им срећу.
Мали Стефан био је срећан, уједно и збуњен што чује да навијачи скандирају његово име. Новак је све то испратио са широким осмехом на лицу и аплаузом, док је Ђоковић јуниор махао навијачима који су узвикивали његово име.
Новак се затим поздравио са Иваном Максимовић-Анђушић, која је дошла да бодри супруга Данила и црно-беле на путу ка остварењу велког циља. Ђоковић је затим честитао кошаркашима Партизана велики успех и пласман у Топ 8.
„Невероватно. Невероватна атмосфера, невероватна утакмица. Све до краја је Партизан играо веома добро. Већину утакмице је водио, али је онда Монако показао због чега је једна од најбољих екипа у Евролиги. Било је близу. Кључна је била она Пантерова тројка пред крај. Драго ми је што је српски тим отишао у Топ 8. Прошло је много година откако је неки српски тим отишао у Топ 8, тако да честитам Партиану“, изјавио је Ђоковић за Спорт клуб.
Подсетимо, Новак Ђоковић ће у Монте Карлу наредне недеље бити учесник Мастерса на ком јури трећу титулу, а прву од 2015. године. Жребом који је у петак поподне одржан у престоници Кнежевине, одлучено је да Србин као први носилац буде слободан на старту,. Прва препрека биће му победник дуела Брендон Накашима - Мекензи Мекдоналда, а тек у финалу могао би да се сусретне са Русом Андрејом Рубљовом.
Жељко Обрадовић - Sputnik Србија, 1920, 08.04.2023
СПОРТ
Партизан је чекао 13 година, а Жељко зна шта је била моћ за Топ 8: „Свуда их има“
Кошаркаши Партизана - Sputnik Србија, 1920, 07.04.2023
СПОРТ
Партизан кроз драму покорио и Монако за плеј-оф Евролиге!
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала