- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

„Црвени аларм“ због Србина у Москви – клуб морао да се извињава, помиње се и отказ

© Sputnik / Владимир Федоренко / Уђи у базу фотографијаСлавиша Јокановић
Славиша Јокановић - Sputnik Србија, 1920, 08.04.2023
Пратите нас
Серија лоших резултата, укључујући и шокантну елиминацију из Купа Русије од друголигаша Акрона после слабијег извођења пенала, могла би да кошта посла Славишу Јокановића, пишу руски медији.
Критике стижу са свих страна на рачун игре и резултата Динама из Москве, на чијем челу стручног штаба се налази бивши фудбалер Партизана Славиша Јокановић. Три пораза у претходних пет утакмица.
Међу првима је, као што то обично бива, на Јокановића ударио бивши тренер Московљана Сергеј Сиркин, а критикама се прикључио и један од прослављених руских фудбалера Андреј Аршавин.
Александар Митровић - Sputnik Србија, 1920, 08.04.2023
СПОРТ
Бразилац дигао глас о драконској казни Митровића: „Није заслужио“
Права бура подигла се после после испадања Динама из Купа Русије, где је кобан по њих био друголигаш из Тољатија – Акрон (0:0 регуларан ток).
Упаљен је „црвени аларм“ због Србина у Москви, а спортски директор и бивши помоћник Јиргена Клопа Жељко Бувач, нашао се у центру пажње након што је увредио једног од новинара, поручивши му да је питање глупо и да је и он глуп. То је шокирало присутне, а касније је наишло на осуду јавности.
Био је то повод да клуб изда хитно саопштење и извини се увређеном припаднику "седме силе", али је јасно да нагомилани проблеми неће нестати преко ноћи. Екипи ван чијег строја је и најбољи фудбалер и стрелац Федор Смолов, потребна је под хитно реакција, или шок-терапија.
Прекретница би могао да буде градски дерби који се игра у суботу од 18 часова и 30 минута, када Јокановићев Динамо, који је пети на табели Премијер лиге Русије, иде на ноге трећепласираном Спартаку.
Славиша је после растанка са Шефилд јунајтедом 2021. године, преузео Динамо прошле године. Клуб има велике амбиције, али резултати нису онакви какви се очекују, па остаје да се види како ће се одвијати ствари и да ли ће српски стручњак потрајати на клупи Московљана.
Погледајте нову епизоду емисије Миљанов корнер.
Фудбалска лопта  - Sputnik Србија, 1920, 08.04.2023
СПОРТ
Скандалозан потез Приштине: Забрањују да Срби играју фудбал, ако не организује лажна држава
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала