- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Прозвао је Муриња глумцем – и добио подсећање на немиле сцене: „Понекад дође неки Марко...“

© AP Photo / Andrew MedichiniЖозе Мурињо
Жозе Мурињо - Sputnik Србија, 1920, 11.04.2023
Пратите нас
Антонио Касано, бивши италијански фудбалер и Жозе Мурињо, португалски тренер ушли су у оштру расправу преко друштвених мрежа, а у све је умешан и Марко Ливаја, хрватски репрезентативац. Ливаја је раније имао сукоб са Касаном, а Мурињо је сада то искористио да додатно продуби свађу.
Није новост да Антонио Касано воли да изнесе своја мишљења односно чешће критике на рачун фудбалера и тренера, а овога пута на мети се нашао чувени Жозе Мурињо.
„Мурињо је само глумац који прави сцене и не воли фудбал“, рекао је Касано у емисији код Кристијана Вијерија, а прослављени Португалац није могао да не одговори.
„Свако је слободан да има свој став и износи критике, али када је реч о људима попут Антонија, они су другачији. Док други раде, он ужива. Критиковање Роме и Муриња њему представља забаву“, рекао је Мурињо.
Мурињо сматра да Италијан током своје каријере није постигао толико колико је успеха имао Португалац. Када је појаснио разлике између њих двојице осврнуо се и на Марка Ливају са којим је Касано имао сукоб пре тачно десет година.
„Касано је играо за Рому, Интер и Реал. У Мадриду га памте по јакни, са Ромом је освојио Суперкуп, а да није играо, док за Интер није освојио ни куп Ломбардије. Ви знате шта сам ја освојио са Интером, Реал Мадридом и Ромом. Он има проблем са мном, ја са њим не. Рећи ћу му само једно: Пази Антонио, ти имаш 40, а ја 60 година. Понекад дође неки Марко Ливаја и онда буде тешко“, поручио је Португалац Италијану.
Зашто је Мурињо поменуо Хрвата? Пре десет година дошло је до расправе италијанског и хрватског фубдалера на тренингу Интера, а Касано је према писању медија извукао дебљи крај.
Очигледно је Касану тај сукоб остао у сећању, па га је одговор Муриња посебно погодио.
„Посвађао сам се са Ливајом. Рекли смо свашта један другом, али је после два дана све било завршено и наставили смо као пријатељи. Мајка ме је научила да се ничега и никога не бојим. Никада није дошло до физичког обрачуна“, рекао је Касано.
*Погледајте ново издање емисије Спутњик спорт.
Хрватски репрезентативац Дејан Ловрен прославља победу над Енглеском и пласман у финале - Sputnik Србија, 1920, 11.04.2023
СПОРТ
Хрват се сетио утакмице са Србијом –„Као да играш против Бразила, пуцаће на све стране“
Милан Мајсторовић  - Sputnik Србија, 1920, 10.04.2023
СПОРТ
Спутњик открива – Србија у Москви има адута за будућност: „Химна и грб Србије – највећа част!“
Фудбалери Црвене звезде   - Sputnik Србија, 1920, 10.04.2023
СПОРТ
Звезда савладала Раднички пред празним трибинама – уз поруку навијача: „Певај, Србијо...“
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала