- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Спутњик сазнаје: Звезда чува „руско благо“ – после Швајцараца у игри и Италијани

© Sputnik / Михаил Куравлев / Уђи у базу фотографијаФутбол. Кубок PARI Премьер. Матч "Сочи" - "Зенит"
Футбол. Кубок PARI Премьер. Матч Сочи - Зенит  - Sputnik Србија, 1920, 19.04.2023
Пратите нас
Црвена звезда летос је договорила четворогодишњу сарадњу с талентованим руским фудбалером Јегором Пруцевим, за ког је, како сазнаје Спутњик, на Маракану стигла милионска понуда прво од Базела, а затим се у игру укључио и Удинезе. Ипак, у Љутице Богдана 1 глатко су одбили све понуде за сада.
Некадашњи везиста Сочија који представља залог за будућност српског шампиона до сада је уписао шест утакмица у црвено-белом дресу у Суперлиги Србије, али на Маракани не крију, да имају велике планове са 19-годишњим Русом.
Потврда за то најбоље се огледа у чињеници да је Звезда без превише размишљања одбила два милиона евра колико је Базел спреман да плати у замену за потпис руског везисте, док италијански прволигаш Удинезе нуди два и по милиона европских новчаница.
Према сазнањима до којих је дошао Спутњик из извора блиског Црвеној звезди, Базел је спреман да „подебља“ понуду чак за 25 одсто, што у преводу значи два и по милиона евра, али ће петоструки узастопни шампион Србије, по свему судећи и то одбити.
Црвена звезда самоуверено корача ка шестој узастопној титули Суперлиге, која са собом носи директан пласман у групну фазу Лиге шампиона наредне године, па је јасно да ће Рус у блиској будућности добити прилику да покаже због чега је доведен из Сочија на Маракану.
Како је Спутњик сазнао из извора блиских Звезди, Удинезе би могао и да повећа суму од два и по милиона, али у Звезди за сада не желе да се одрекну руског везисте.
Фудбалска лопта - Sputnik Србија, 1920, 12.04.2023
СПОРТ
Чукарички неће наставак утакмице са Партизаном
Ерлинг Холанд - Sputnik Србија, 1920, 12.04.2023
СПОРТ
Испраћање „Фараона“ у легенду и заљубљивање упркос разочарању
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала