- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Драма у Москви са неочекиваним расплетом – крај за ЦСКА и Србе

© Sputnik / Алексей Майшев / Уђи у базу фотографијаСрпски кошаркаш Никола Милутинов – ЦСКА Москва
Српски кошаркаш Никола Милутинов – ЦСКА Москва - Sputnik Србија, 1920, 01.05.2023
Пратите нас
Кошаркаши ЦСКА Москве елиминисани су у полуфиналу плеј-офа ВТБ лиге, након што су после продужетака изгубили мајсторицу од Локомотиве Кубањ резултатом 103:100 (85:85), и то на свом терену.
Драма у плеј-офу ВТБ лиге с неочекиваним расплетом. Већ у полуфиналу испаали су „армејци“ у чијим редовима се налазе и двојица српских репрезентативаца Никола Милутинов и Дејан Давидовац.
Упркос тоталној доминацији и чак 30 победа у 32 меча у регуларном делу првенства, ЦСКА је завршио причу у плеј-офу, а шокирала га је Локомотива из Краснодара усред Москве.
Гости су имали чак девет поена заостатка у одлучујућој деоници и чинило се да ће ЦСКА рутински да одради посао, али... Успела је Локомотива да направи серију у финишу и да дође до продужетка, после ког је за предвиђених пет минута шокирала Московљане.
У победничком тиму истакао се Окаро Вајт, убацивши 21 поен, а подршку је имао од Џејлена Бредфорда који је бројао до 17.
С друге стране, Алексеј Швед је био најефикасниј иса 22 поена, док је Милутинов заустављен на 11 поена, а Давидовац је на свом конту имао седам поена.
Локомотива, у чијим редовима се налази бивши репрезентативац Србије Иван Паунић, састаће се у финалу са бољим из дуела Уникс - Зенит, где ће такође мајсторица, односно седми меч, одлучивати ко ће бити победник. Тај дуел заказан је за уторак.
Серхио Љуљ - Sputnik Србија, 1920, 01.05.2023
СПОРТ
Како је „краљев принц“ замутио воду и прошао некажњено?
Кошаркаш Партизана Данте Егзум - Sputnik Србија, 1920, 01.05.2023
СПОРТ
Партизан са најјачим оружјем напада Реал
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала