- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Дејан Станковић поднео оставку?

© Sputnik / Лола ЂорђевићТренер Црвене звезде Дејан Станковић
Тренер Црвене звезде Дејан Станковић - Sputnik Србија, 1920, 01.05.2023
Пратите нас
Тренер фудбалера Сампдорије Дејан Станковић поднео је оставку после дебакла његовог тима против Фиорентине (5:0) у 32. колу Серије А, објавили су италијански медији.
Сампдорија је последња на табели са само 17 бодова и следи јој селидба у Серији Б. На одлуку Станковића утицао је тежак пораз који су његови играчи доживели у Фиренци.
„Ако сам ја проблем, у реду, прихватам то са достојанством и поносом. Дао сам све од себе и не жалим ни због чега, урадио бих исто и био на истом путовању 100 пута. Не кривите играче, ових 5:0 је само на мени. Причајмо о томе“, рекао је Станковић.
Стадион ФК Црвена звезда - Sputnik Србија, 1920, 01.05.2023
СПОРТ
Друга страна Звездине доминације
Kако наводе италијански медији, Деки је одлуку о повлачењу већ сопштио фудбалерима у свлачионици после утакмице, а током дана Управа клуба требало би да се изјасни да ли прихвата оставку или не.
Станковић је на клупу италијанског тима стигао у октобру, након што је претходно напустио црвено-беле после елиминације од Макабија у плеј-офу за Лигу шампиона.
На 26 утакмица на клупи Сампдорије остварио је само четири победе, шест ремија и 16 пораза. Треба рећи да је славни клуб из Лигурије у великим финансијским проблемима и да због тога није успео да се појача током зиме и избори опстанак.
Рафаел Надал - Sputnik Србија, 1920, 01.05.2023
СПОРТ
Агонија траје, добре вести ни на видику – Надалу прети понижавајући пад
*Погледајте најновију епизоду Миљановог корнера
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала