Застава Србије - Sputnik Србија, 1920
СРБИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Србије

Познато стање рањених у масакру код Младеновца

© Sputnik / Лола ЂорђевићПолицијски форензичари на месту пуцњаве у дворишту школе Момчило Живојиновић у селу Дубона код Младеновца
Полицијски форензичари на месту пуцњаве у дворишту школе Момчило Живојиновић у селу Дубона код Младеновца - Sputnik Србија, 1920, 05.05.2023
Пратите нас
Седам особа које су довезене из Младеновца и Смедерева су оперисане, а троје од њих је разбуђено и екстубирано, изјавио је директор Клиничког центра Србије доктор Милика Ашанин.
„Ради се о пацијенткињи 2003. годиште која је имала тешку повреду десне ноге и леве подлактице, пацијенту 2006. годиште који је имао тежак прелом десне ноге и тешку повреду артерије, и пацијенту који је имао тешку повреду урогениталне регије. Они су сада потпуно свесни, стабилно и добро - рекао је доктор Ашанин.
Доктор Ашанин је подсетио да је у Клинички центар примљено девет пацијената из Младеновца и Смедерева.
„Имамо два пацијента који су посебно критични. То је једна пацијенткиња која има тешку повреду главе и левог ока и друга пацијенткиња која има тешку повреду стомака“, навео је доктор Ашанин за РТС.
Подсећамо да се ради о повређенима после пуцњаве масовног убице у селима код Младеновца, који је убио осам и ранио 14 особа.
Девојчица пали свећу испред школе Владислав Рибникар - Sputnik Србија, 1920, 05.05.2023
СРБИЈА
На Ђурђевдан десет сахрана убијених
Цвеће, играчке и поруке испред Основне школе Владислав Рибникар - Sputnik Србија, 1920, 05.05.2023
СРБИЈА
Како после трагичних догађаја у Србији - две мере су кључне
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала