- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Алекса се јавио после операције: „Чекам вас у Мадриду“

© Sputnik / Лола Ђорђевић Алекса Аврамовић
 Алекса Аврамовић - Sputnik Србија, 1920, 06.05.2023
Пратите нас
Алекса Аврамовић, кошаркаш Партизана, огласио се из Мадрида где је оперисао шаку коју је поломио у трећој утакмици серије плеј-офа Партизана и Реала која се играла у Београду.
Кошаркаши Партизана и Реал Мадрида у среду играју одлучујућу утакмицу за пласман на Фајнал фор Евролиге, а пре остатка црно-белог тима у шпанску престоницу стигао је Алекса Аврамовић који је имао операцију леве шаке.
„Хвала свима на речима подршке. Операција је обављена јуче и све је прошло у најбољем могућем реду. Хвала докторима Партизана, хвала доктору који је извео операцију! Надам се да ће и комплетан опоравак протећи глатко! Момци, чекам вас у Мадриду“, написао је Алекса на друштвеној мрежи.
Репрезентативац Србије повредио се током треће утакмице плеј-офа између Партизана и Реал Мадрида када је па приликом дуела са Едијем Таваресом пао на паркет. Аврамовић се одмах пожалио на болове, а касније је утврђено да је у питању прелом леве шаке.
Кошаркаш Партизана на почетку сезоне није играо због прелома десне шаке, пауза је трајала четири месеца, али овога пута требало би да повреда није толико озбиљна.
Партизан је испустио предност од 2:0 коју је стекао у Мадриду, Реал је славио у обе утакмице у Београду, па ће одлучити мајсторица која је заказана за четвртак од 21 час.
Џоел Ембид - Sputnik Србија, 1920, 06.05.2023
СПОРТ
Ембид згазио ривалу на главу /видео/
Никола Јокић - Sputnik Србија, 1920, 06.05.2023
СПОРТ
Америка и Чемберлен чекају да Никола направи још један корак
Никола Јокић - Sputnik Србија, 1920, 06.05.2023
СПОРТ
Јокић исписао историју – Букер и Дурент бројали до 86! /видео/
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала