- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Легенда је отписала своје и најавила крунисање Денвера: „Цените Јокићеву величину“

© AP Photo / David ZalubowskiНикола Јокић
Никола Јокић - Sputnik Србија, 1920, 07.05.2023
Пратите нас
У полуфиналу Западне конференције Денвер води против Финикса резултатом 2:1, а Чарлс Баркли, некадашњи кошаркаш противника Нагетса сматра да ће Денвер изаћи, не само као победник из те серије већ да ће освојити и титулу.
Денвер и Никола Јокић претрпели су пораз у последњој утакмици од Финикса, али екипа за коју наступа српски ас и даље има предност и фале им две победе.
Чарлс Баркли упркос томе што је Финикс смањио предност Нагетса сматра да су они бољи тим.
„Побеђује бољи тим током серије. Мислим да ће Нагетси победити ову плеј-офу серију. Штавише, да будем искрен, мислим да ће Нагетси освојити титулу. Имају све што је потребно. Џамал Мари је коначно здрав. Никола Јокић је момак којем не одајемо довољно признања за све што ради. Њихов генерални менаџер, њихова клупа, итд. Погледајте њихову клупу. Спектакуларна је. Денвер је мој фаворит на Западу и мислим да су фаворити за прстен“, истакао је Баркли.
Не греши Баркли превише када хвали тим Денвера, а поготово Јокића који је у трећој утакмици против Финикса уписао нови трипл-дабл.
Члан Куће славних о Јокићу је говорио и после друге утакмице у серији Денвера и Финикса и то јако лепо. Српског аса је хвалио и позвао остале стручњаке да више цене њега и његову кошарку.
„Хајде да уживамо у величанствености Јокићеве игре. Не истиче се превише ван паркета, чини се као добар момак, иако га не знам, мислим да га никада нисам упознао лично. Хајде да ценимо величину, као што смо јуче Стефа Карија. Уживам док га гледам како игра кошарку“, рекао је пре само неколико дана Баркли.
Леброн Џејмс - Sputnik Србија, 1920, 07.05.2023
СПОРТ
Холивуд видео шампионске Лејкерсе – „европски рецепт“ води ка прстену
Кошаркаш Партизана Кевин Пантер - Sputnik Србија, 1920, 07.05.2023
СПОРТ
Партизану опет „мрвице“ и вапај из Мадрида: „Све је против Реала“
 Алекса Аврамовић - Sputnik Србија, 1920, 06.05.2023
СПОРТ
Алекса се јавио после операције: „Чекам вас у Мадриду“
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала