- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Спуштање „украдене“ лопте – само да би се задовољила форма

© AP Photo / Matt YorkНикола Јокић
Никола Јокић - Sputnik Србија, 1920, 09.05.2023
Пратите нас
„Веома поштујем Николу Јокића, нисам желео његову суспензију уочи петог меча“, изјавио је власник Финикса Мет Ишбија, који је у финишу четвртог меча ушао у сукоб са српским кошаркашем када је лопта завршила у његовим рукама.
Подсећања ради, на крају првог полувремена дошло је до прилично непотребне гужве у којој је Никола Јокић лактом одгурнуо Ишбија, због чега је кажњен техничком грешком.
Кошаркашка лопта - Sputnik Србија, 1920, 09.05.2023
СПОРТ
Преминула Милка Џикић
Наиме, лопта је отишла у аут на делу терена где седе највиђеније и најбогатије присталице домаћина. Јокић је кренуо по лопту, први редови су скочили око њега и били прилично негостољубиви.
У гужви, штитећи себе Јокић је левом руком гурнуо власника Санса и вратио га на столицу.
После тога појавиле су се информације да би Јокић могао да буде кажњен и суспендован, то се на крају није догодило, али је српски кошаркаш новчано кажњен.
Сам Ишбија истиче да није желео да Јокић буде суспендован, што је само по себи нонсенс јер је директно ишао на то да испровоцира најбољег играча ривала.
„Велика победа Санса у невероватној серији до сада. То би требало да буде и јесте једина прича. Суспендовање било кога због инцидента не би било исправно. Веома поштујем Јокића и нисам желео да видим тако нешто. Узбуђен због пете утакмице! Напред, Санси“, написао је Ишбија на друштвеним мрежама.
Жељко Обрадовић - Sputnik Србија, 1920, 08.05.2023
СПОРТ
Жељко зна у чему је „квака“, али се тајне не откривају: „Наћи ћемо начин“
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала