- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Играче Партизана у Београду дочекала песма: Лесор се сломио и заплакао пред „Гробарима“ /видео/

© Sputnik / Лола ЂорђевићМатијас Лесор са навијачима након утакмице
Матијас Лесор са навијачима након утакмице - Sputnik Србија, 1920, 11.05.2023
Пратите нас
После болног пораза у Мадриду, кошаркаши Партизана стигли су погнутих глава у Београду, а на аеродрому „Никола Тесла“ чекало их је изненађење односно навијачи који су расплакали Матијаса Лесора.
Дочекани су били кошаркаши Партизана и после победе у Мадриду, али навијачи их нису заборавили ни после пораза и изгубљене шансе за пласман на Фајнал Фор.
Тишина по изласку из авиона, чекање кофера, а онда изненађење и песма „ И када не будеш први тим“. Певали су навијачи тај исти стих неколико минута, а Матијас Лесор се емотивно сломио и расплакао.
Тужна лица црно-белих навијачи су покушали да одобровоље певајући им да су шампиони, али како је Лесор један од миљеника уследила је његова омиљена песма „ Партизан и само Партизан“.
Навијачи су потом пришли да грле неутешног Француза и почели су да скандирају његове име док су остали играчи аплаудирали. Дочек је код кошаркаша додатно пробудио емоције, али нема сумње да им је био преко потребан како би увидели да и даље имају за шта да се боре.
Црно-бели нису успевали да сакрију колико их је погодио пораз у Мадриду, Кевин Пантер је заплакао на паркету, док је Данте Егзум у изјави рекао да је Партизан заслужио да иде у Каунас.
Мали број навијача који је могао да гледа утакмицу из хале у Мадриду остао је на местима како би певао играчима и после пораза што је одушевило чак и навијаче Реала који су аплаудирали на том гесту.
Иако је хала била готово празна и Мадриђани су махом отишли из ње, навијачи Партизана створили су слику за памћење, а одушевили су и Евролигу која је поделила снимак.
*Погледајте ново издање емисије Миљанов корнер
Марио Хезоња - Sputnik Србија, 1920, 11.05.2023
СПОРТ
Сумња се да је Партизан оштећен у Мадриду – Хрват газио линију код кључне тројке Реала? /видео/
 Данте Егзум - Sputnik Србија, 1920, 11.05.2023
СПОРТ
Данте отворио душу после болног пораза: „Показали су да су прљави – нисам добио ни извињење“
Жељко Обрадовић - Sputnik Србија, 1920, 10.05.2023
СПОРТ
Жељко поносан упркос болном паду у Мадриду: „Играчи су тужни, окрећемо се новом циљу“
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала