- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Апенини су осетили бес Влаховића, а легенда спушта лопту: „Има све“

© AFP 2023 / Fabio FerrariДушан Влаховић
Душан Влаховић - Sputnik Србија, 1920, 12.05.2023
Пратите нас
Јувентус је ремизирао са Севиљом у првом мечу полуфинала Лига Европе и то касним голом Гатија у 97. минуту, а у центру пажње италијанске јавности поново је био Душан Влаховић. Наводно, према извештајима с Апенина, није пружио руку тренеру који га је извео из игре у 61. минуту.
Тада је на терен послат Пољак Аркадијуш Милик, док је Влаховић бесан одјурио на трибине.
Камере су ухватиле тренутак када српски репрезентативац који је постигао ефектан гол протеклог викенда против Аталанте у Бергаму (0:2), нервозно скида бандажу с десне шаке и баца је на под.
Испољио је бес и фрустрацију Душан Влаховић, што је у таквим ситуацијама нормално јер је имао неколико изгледних ситуација током првог полувремена меча са Севиљом које је могао боље да реши. Када имате менталитет победника и када сте гладни голова, јасно је да вам тешко пада када не искористите прилике.
Италијани пишу о томе да би Влаховић могао на лето да промени клуб, не и земљу, с обзиром на то да је Милан вољан да плати 60 милиона евра, али је то мало новца и Јувентус сасвим сигурно неће пристати.
Наводно, према ономе што пишу италијански медији, Влаховић и тренер Масимилијано Алегри нису у добрим односима, а потврда за то огледа се у чињеници да се нису поздравили када је Србин замењен.
Спекулише се да ће уколико Србин за викенд буде у протоколу за меч са Кремонезеом, сасвим сигурно бити на клупи у Андалузији у реванш сусрету са Севиљом наредног четвртка.
А док Италија прича о Влаховићу, огласио се легендарни Алесандро Дел Пјеро, који је у прошлости знао да хвали, али и те како и да куди младог српског нападача. Икона торинске „старе даме“ је имала кратку и јасну поруку када је у питању Душан Влаховић и његова будућност у Јувентусу.
„Душан Влаховић има све да буде Јувентусова деветка наредних десет година“, поручио је на друштвеним мрежама Алесандро Дел Пјеро и додао:
„Није исто играти центарфора у Јувентусу и у Фиорентини. Сезона у Лиги шампиона била је катастрофална, али екипа је сада близу у Лиги Европе да освоји трофеј. Делују компактно и сви треба да буду подређени само једном циљу", закључио је чувени Италијан.
Влаховић је ове сезоне у Лиги Европе на седам утакмица постигао два поготка и има асистенцију, док је у Серији А његов учинак 10 голова на 25 утакмица и две асистенције.
Погледајте нову епизоду емисије Спутњик спорт.
Јувентус - Севиља  - Sputnik Србија, 1920, 11.05.2023
СПОРТ
Јувентус се провукао, Влаховић беснео – Матић и Мурињо газе ка финалу Лиге Европе
Интер Милан - Sputnik Србија, 1920, 11.05.2023
СПОРТ
Рекорд у сенци „босанског дијаманта“
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала