- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Егзум извео потез сезоне у Евролиги – противник завршио „на постеру“

© Sputnik / Лола ЂорђевићКошаркаш Партизана Данте Егзум
Кошаркаш Партизана Данте Егзум - Sputnik Србија, 1920, 13.05.2023
Пратите нас
Данте Егзум, кошаркаш Партизана, добио је награду Евролиге за најбољи потез ове сезоне, а то је било сада већ чувено закуцавање у мечу против Олимпијакоса у препуној Арени.
Партизан можда није успео да се пласира на Фајнал фор Евролиге, али су црно-бели добили и друго признање! После Јама Мадара који је проглашен звездом у успону, гласање је одлучио да је најбољи потез Евролиге направио Данте Егзум.
Партизан је играо 30. коло Евролиге у Београду против Олимпијакоса, а почетком последње деонице Данте Егзум полетео је и закуцао преко Џоела Боломбоја, после чега је и пао на паркет.
Арена је пала у „транс“, а играчи Олимпијакоса нису могли да верују шта је извео Аустралијанац који је „постеризовао“ њиховог саиграча.
Навијачи су на сајту Евролиге гласали и изгласали да је овај потез обележио сезону, а та утакмица донела је Партизану једну од важнијих победа на путу ка пласману у топ осам па је симболична и из тог разлога.
Црно-бели изгубили су у петој утакмици у серији против Реал Мадрида чиме је срушен сан о одласку на Фајнал фор, а награђени Егзум последње три утакмице играо је са повређеним прстом на нози јер је у другој утакмици оборен рвачким потезом на под од стране Гершона Јабуселеа.
*Погледајте ново издање емисије Миљанов корнер.
Леброн Џејмс - Sputnik Србија, 1920, 13.05.2023
СПОРТ
Џејмс и Холивуд спремни за спектакл: „Знамо шта доноси Јокић“
Лејкерси - Sputnik Србија, 1920, 13.05.2023
СПОРТ
Краљ елиминисао шампиона и заказао двобој са Јокићем
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала