- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Јокићев тренер најавио велику борбу: Најтежа ствар у нашим животима

© AP Photo / Mark J. TerrillНикола Јокић и Мајкл Мелоун
Никола Јокић и Мајкл Мелоун - Sputnik Србија, 1920, 31.05.2023
Пратите нас
Мајкл Мелоун, тренер Денвер Нагетса, најавио је велико НБА финале између свог тима и Мајамија, а посебну поруку имао је за навијаче који мисле да је пред Нагетсима лак посао. Мелоун је подвукао да би победа против Мајамија била најтежа ствар коју су успели да ураде у животу.
Маестрални Никола Јокић предводио је Денвер целе сезоне, а онда је коначно стигла награда. Његов тим се пробудио, Џамал Мареј био је изузетно доминантан у финалној серији са Лејкерсима и тако је српски ас после дуго времена добио ослонац.
Међутим, сада је серија са Лејкерсима иза Денвера пред којим је велко финале НБА лиге, а Мајкл Мелоун упозорава да ће та серија бити изузетно тешка.
„Не знам шта да кажем људима који очекују лаку серију. Ово ће бити највећи изазов у нашим животима. Ово је НБА финале. Желимо први прстен у историји франшизе. Биће то најтежа ствар коју смо икада урадили“, закључио је Мелоун.
Мајами је до финала ишао тежим путем. Имали су као и Денвер великих 3:0 против Бостона, али су за разлику од Нагетса посустали, а Селтикси су изједначили на 3:3.
„Сви треба да забораве да су осми носиоци. Добили су Милвоки, најбољи тим регуларног дела сезоне 4:1. Савладали су Бостон, други најбољи тим 4:3. Када дођете до финала ту се више не прича о томе ко је био који носилац“, рекао је Мелоун.
У претходних десет сусрета Денвер је осам пута победио Мајамија, а од тога последње четири победе остварили су у низу. Без обзира на тај скор Нагетси морају да припазе на мотивисани Мајами који је током једног дела сезоне био отписан, а потом стигао до бобре за шампионски прстен.
Тренер кошаркаша Виртуса Серђо Скариоло - Sputnik Србија, 1920, 30.05.2023
СПОРТ
Горући проблем европске кошарке
Цедевита - Партизан - Sputnik Србија, 1920, 30.05.2023
СПОРТ
Партизанова сенка у Љубљани – Цедевита Олимпија изборила мајсторицу
Српски кошаркаш Никола Милутинов – ЦСКА Москва - Sputnik Србија, 1920, 30.05.2023
СПОРТ
Милутинов напустио ЦСКА – председник задовољан: „Такав је живот“
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала