- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Звиждуци за још један испад у режији Украјинки на Ролан Гаросу

© AP Photo / Jean-Francois BadiasСвитолина
Свитолина  - Sputnik Србија, 1920, 02.06.2023
Пратите нас
Украјинка Елина Свитолина победила је у трећем колу Ану Блинкову после преокрета, 6:2, 2:6, 5:7, да би на крају била испраћена звиждуцима са терена јер је одбила да се рукује с Рускињом.
Украјинкама прелази у навику такво скандалозно понашање, јер је ово већ други случај на Ролан Гаросу, после оног на старту када је Мартја Костјук такође одбила да пружи руку противници на мрежи. У питању је био дуел против Арине Сабаленке.
Сада се у центру пажње нашла Свитолина. Одиграла је одличан меч, успела је да приреди изненађење и да елиминише фаворизовану Рускињу, али је мрљу на тај успех бацило њего недопустиво понашање и недостатак поштовања према противници.
Публици у Паризу није се допао такав потез, па је Елина Свитолина, баш као и Марта Костјук пре неколико дана „награђена“ звиждуцима с трибина.
Одличан тенис демонстрирале су Свитолина и Блинкова, а на крају је Украјинка била та која је успела да слави и да се пласира у осмину финала Ролан Гароса где је чека још једна Рускиња - Дарија Касаткина, иначе девета тенисерка планете.
Новак Ђоковић - Sputnik Србија, 1920, 02.06.2023
СПОРТ
Страшни Новак после драме срушио упорног Шпанца: Париз звиждао – Србин показао силу
Андреј Рубљов - Sputnik Србија, 1920, 02.06.2023
СПОРТ
Нови шок за Русе у Паризу: Крај за Рубљова, Хачанов у осмини финала
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала