- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Новакови анђели: „Деца ми дају мир и енергију“

© AP Photo / Thibault CamusНовак Ђоковић
Новак Ђоковић - Sputnik Србија, 1920, 05.06.2023
Пратите нас
Новака Ђоковиа су после рутинске победе над Перуанцем Вариљасом у осмини финала Ролан Гароса у тунелу на „Филипу Шатријеу“ дочекала деца. Ћеркица Тара прва му је потрчала у загрљај, док је Ноле затим питао наследника да ли је све на терену било добро.
Ђоковићу који у Паризу нишани рекордну 23. Гренд слем титулу, деца су стигла на меч осмине финала како би му пружили подршку.
Новак не крије да позитивну енергију црпи из њихове узајамне огромне љубави. Видело се то на начин на који га је Тара дочекала и потрчала му у загрљај уз огроман осмех, док је Стефан, претходно помогао тати јер су заједно, пред меч одрадили тренинг у теретани.
„Дају ми мир и много позитивне енергије. То је најбитније. Ја сам тип особе која се брзо узбуди. Читава та халабука око турнира, жеље и ишчекивања, осети човек тензију. Танка је линија, може да те убаци у стање нервозе и анксиозности. Њихово присуство даје ми мир и равнотежу. Морају да се врате кући због школе, можда се врате следећи викенд, ако стигнем до финала. Стефан је хтео да прође ту читаву рутину, од физија до друштвене игре, коју играмо. Прија ми њихово присуство, они су моји анђели“, поручио је Ђоковић који ће у четвртфиналу Ролан Гароса играти против Руса Карена Хачанова.
Арина Сабаленка - Sputnik Србија, 1920, 04.06.2023
СПОРТ
Рускиња показала Украјинки шта је спортски потез – Свитолина и Сабаленка за полуфинале /видео/
Новак Ђоковић - Sputnik Србија, 1920, 23.05.2023
Имате ли минут?
Дијана Ђоковић о крштењу Новакове деце
Новак Ђоковић - Sputnik Србија, 1920, 04.06.2023
СПОРТ
Новак после победе пожелео да се Надал врати на терен – српски ас открио шта му доноси мир
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала