- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Драма славног Уругвајца: „Озбиљно је – могао би да добије протезу“

© Sputnik / Антон Денисов / Уђи у базу фотографијаИ Луис Суарез је уплакан напустио терен
И Луис Суарез је уплакан напустио терен - Sputnik Србија, 1920, 22.06.2023
Пратите нас
Луис Суарес могао би да заврши каријеру јер је проблем са повредом колена отишао до те мере далеко да би Уругвајац потенцијално могао чак да носи и протезу.
Један од фудбалера који је у протекле две деценије обележио тај спорт Луис Суарес у 36. години би могао да се опрости од професионалне каријере иако се веровало да би могао да потпише за Интер из Мајамија.
Уругвајац је стигао у Гремио пре пола године, али је повредио колено због чега има велике проблеме. Алберто Гера, директор клуба, открио је да је ситуација озбиљнија него што је деловало и да би чувени фудбалер могао да напусти клуб.
„Постоји могућност да добије протезу, ствар је озбиљна. Много је ињекција примио, много лекова попио. Иде до крајњих граница, али колике су оне нико не зна“, поручио је Гера.
Суарес има уговор са бразилским клубом до 2024. године, али је питање да ли ће издржати уколико је ситуација са повредом тако тешка.
У богатој каријери Суарес је за репрезетанцију Уругваја забележио наступе на 137 утакмица, а у националном дресу постигаоје 68 голова. Каријеру је почео да гради у Насионалну, Гронингену, Ајаксу, Ливерпулу, да би потом шест година у периоду од 2014. до 2020. године провео у Барселони. После дреса славног клуба из Каталоније Уругвајац је две сезоне играо за Алетико Мадрид, да би се потом вратио у Насионал, а онда потписао за Гремио за који је дао девет голова.
Иако се и директор клуба огласио и објавио да је Луисово стање са повредом лоше, и даље се сумња у то. Бразилски медији верују да Суарес жели у Америку, односно Интер Мајами и да тражи начин како би могао да оде из бразилског клуба.
 Селектор Драган Стојковић - Sputnik Србија, 1920, 21.06.2023
СПОРТ
Када ће се схватити да неће слонче у лонче?
Стефан Бајчетић - Sputnik Србија, 1920, 21.06.2023
СПОРТ
Србија има „златне дечаке“ – неке је већ изгубила, а неки су на том путу
Селектор Драган Стојковић Пикси и чланови стручног штаба  - Sputnik Србија, 1920, 21.06.2023
СПОРТ
Црни Драгане, шта ћемо да радимо!?
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала