- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Србија навија да се историја понови – а Ивана верује: „Желе да победе, али немају оно што ми имамо“

© Фото : ФИБАСрпске кошаркашице славе победу у финалу Европског првенства
Српске кошаркашице славе победу у финалу Европског првенства - Sputnik Србија, 1920, 22.06.2023
Пратите нас
Кошаркашице Србије у 15 часова играју четвртфинале Европског првенства против селекције Белгије, а Ивана Катанић пред тај меч истакла је исто што говори од почетка првенства – да Србија има већу жељу.
Женска кошаркашка репрезентација Белгије игра фантастично на Европском првенству и са разлогом је у четвртфиналу, али заслужено је до тог дела шампионата стигла и српска селекција.
После тешког меча против Велике Британије, Српкиње се нису превише радовале већ су одмах почеле да размишљају о наредном мечу, а Ивана Катанић открила је и главну предност које наше даме имају у односу на противнице.

„Знамо све, разрадили смо план, треба да се придржавамо тога и не би требало да буде проблема, даћемо све од себе. Трудићемо се да победимо. Понављам, пресудиће већа жеља, поготово у овим четвртфиналима та жеља да се освоји свака лопта, да ничија лопта увек буде наша, то ће пресудити“, уверена је Катанићева.

Српска кошаркашица наступала је са неколико играчица из противничког тима и добро их познаје али и даље тврди да Србија има нешто посебно.
„Играла сам са три играчице које су овде, сличне су нама, желе да победе, али немају оно што ми имамо, даћемо све од себе“, поручила је српска кошаркашица.
Србија је прошле године са Белгијом одиграла две пријатељске утакмице и изгубила је обе, али када је реч о утакмицама резултатског значаја српске кошаркашице биле су боље.
У полуфиналу Европског првенства 2021. године Србија је са пола коша разлике победила Белгију и пласирала се у финале после ког су наше даме постале и шампионке Европе. На Евробаскету који је претходио том, односно 2019. године српска репрезентација је такође била боља у групној фази.
Нека се историја понови!
Никола Миротић - Sputnik Србија, 1920, 21.06.2023
СПОРТ
Никола је на животној раскрсници – где је ту Београд?
Марина Маљковић – ОИ Токио - Sputnik Србија, 1920, 21.06.2023
СПОРТ
„Српске лавице“ су испоштовале план, а Марина поручује: Морамо да гриземо!
Србија и Велика Британија - Sputnik Србија, 1920, 21.06.2023
СПОРТ
Јованина рапсодија која је „сломила“ Велику Британију /видео/
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала