- Sputnik Србија, 1920
РУСИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Русије и Заједнице независних држава

Медведев: Нећемо допустити раскол и издају – победићемо

© Sputnik / Екатерина Штукина / Уђи у базу фотографијаЗаменик председавајућег Савета безбедности Русије Дмитриј Медведев
Заменик председавајућег Савета безбедности Русије Дмитриј Медведев  - Sputnik Србија, 1920, 24.06.2023
Пратите нас
Заменик председника Савета безбедности Русије Дмитриј Медведев позвао је на окупљање око руског председника Владимира Путина у циљу победе над спољним и унутрашњим непријатељем, који је намерио да уништи Русију.
Медведев је, поводом покушаја оружане побуне групе "Вагнер", на свом Телеграм каналу написао да су раскол и издаја пут до највеће трагедије.
„Раскол и издаја су пут до највеће трагедије, светске катастрофе. Ми то нећемо дозволити. Непријатељ ће бити уништен! Победићемо! “, поручио је Медведев.
Претходно, руски лидер Владимир Путин је у обраћању грађанима поручио да су организатори оружане побуне издајници и да ће одговарати за то.
Руско Министарство одбране обратило се раније припадницима "Вагнера", позвало их да покажу разум и да што пре ступе у контакт са представницима Министарства одбране или снага безбедности. Свима ће бити гарантована безбедност, наводи се у саопштењу.
Портпаролка Министарства спољних послова Русије Марија Захарова. - Sputnik Србија, 1920, 24.06.2023
РУСИЈА
Захарова: Сада је најважније да смо уједињени
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала