- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Тадић „преломио“ у поноћ – стигао на лекарске прегледе, чекају га милиони

© Фото : ФССЗоран Зивлак и Душан Тадић
Зоран Зивлак и Душан Тадић - Sputnik Србија, 1920, 16.07.2023
Пратите нас
Kапитен фудбалске репрезентације Србије Душан Тадић (35) готово извесно каријеру наставља у турском великану Фенербахчеу, објавили су тамошњи медији, а потврдио и клуб из Истанбула.
После растанка са Ајаксом, искусни плејмејкер је контактиран од стране Бешикташа (који је нудио 3,5 милиона евра по сезони), а фигурирала је и богата опција из Саудијске Арабије (10 милиона за две године).
Ипак, ас Орлова је рано јутрос слетео у Истанбул на завршне преговоре са Фенербахчеом. Капитен репрезентације Србије ће у Истанбулу имати годишњу плату од четири милиона евра плус бонусе.
„Почели су завршни преговори са Душаном Тадићем и он је позван у наш клуб на лекарске прегледе“, саопштили су из редова турског гиганта.
Клуб са азијске стране Босфора је потврдио долазак Србина фотографијом из авиона и видеом са аеродрома, па је јасно да ускоро можемо да очекујемо и озваничење овог трансфера.
Турски навијачи и новинари сматрају да је довођење Душана Тадића најбољи трансфер који је власник Али Коч направио за пет година руковођења Фенербахчеом.
Поред Србина, промоцију у табору турског великана ишчекује и сјајни голман Динама из Загреба Доминик Ливаковић, док ће Душанов партнер у шпицу напада бити Босанац Един Џеко.
Подсетимо, Тадић је поникао у Војводини, а потом играо за Гронинген, Твенте, Саутемптон и од 2018. до овог лета за Ајакс. Kапитен је фудбалске репрезентације Србије за коју је одиграо 98 утакмица и постигао 21 гол.
Капитен фудбалске репрезентације Србије Душан Тадић  - Sputnik Србија, 1920, 15.07.2023
СПОРТ
Тадић добио понуду из снова – 10 милиона за две године
Футбол. Суперкубок России. Матч Зенит - ЦСКА - Sputnik Србија, 1920, 15.07.2023
СПОРТ
Зенит потврдио доминацију – Гајић трагичар у несрећном поразу ЦСКА
Александар Митровић - Sputnik Србија, 1920, 15.07.2023
СПОРТ
Први напад је пропао, али Арапи не одустају од „српске везе“
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала