- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Душан Силни – ушао с клупе и матирао краља, па послао поруку Јувентусу /видео/

© AP Photo / SpadaДушан Влаховић
Душан Влаховић - Sputnik Србија, 1920, 03.08.2023
Пратите нас
Српски репрезентативац Душан Влаховић био је стрелац трећег гола за Јувентус у победи над Реал Мадридом у пријатељском мечу (3:1) одиграном у Орланду. Убојити голгтетер послао је, по свему судећи, приликом прославе поруку свом клубу који жели да га прода.
У јеку прича и гласина о томе да ће Душан Силни напустити Торино и преселити се у неки од водећих европских клубова, где предчачи Челси, Влаховић је ушао с клупе против Реала при вођству 2:1, да би у зауставном времену матирао краља и поставио коначан резултат.
Рутински је, у свом стилу, с лакоћом, оверио тријумф торинске „старе даме“, да би онда уследила прослава која је „запалила“ друштвене мреже и извазвала лавину коментара навијача Јувентуса, да је реч о одговору челницима клуба и тренеру.
Влаховић је након гола, и то у ноћи када је озваничено да у Јувентус стиже Ромелу Лукаку из Челсија за 40 милиона евра јер је потписао трогодишњи уговор, показивао на своје презиме на дресу Јувентуса.
Навијачи су то схватили као поруку људима из клуба да жели да остане и да настави започету мисију.
Лео Меси - Sputnik Србија, 1920, 03.08.2023
СПОРТ
Меси се игра – Америка је његово двориште /видео/
Влаховић је у Јувентус стигао из Фиорентине пре две сезоне и од тада је постигао 23 гола на 63 утакмице, док је за „виолу“ био стрелац у 49 наврата на 108 утакмица.
„Дуга деветка“ Србије ушла је у игру с клупе против Реал Мадрида, уместо Федерика Кијезе у 77. минуту, да би у дубокој судијској надокнади, односно 95. минуту матирао голмана краљевског клуба.
Светски медији пишу да је Јувентус спреман да прода Душана Влаховића, а те приче додатно потврђује чињеница да је клуб у ноћи између среде и четвртка довео још једног нападача. Такође, Челси не крије да жели момка који је поникао у Партизану али размишља о превликом обештећењу које тражи Јувентус.
Погледајте нову епизоду емисије Спутњик спорт.
Новак Ђоковић - Sputnik Србија, 1920, 03.08.2023
СПОРТ
Ђоковић се захвалио Митровићу због приче о тучи са саиграчима: „Хвала ти, брате“
Немања Видић - Sputnik Србија, 1920, 02.08.2023
СПОРТ
Немања Видић се враћа у Москву
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала