- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Митровић је одустао – Португалац ставио тачку на сагу о одласку

© AP Photo / Javad ParsaАлександар Митровић
Александар Митровић - Sputnik Србија, 1920, 11.08.2023
Пратите нас
Александар Митровић, српски фудбалер, остаће у Фуламу и током предстојеће сезоне што је потврдио Марко Силва, тренер енглеског клуба, који је на конференција истакао да рачуна на српског нападача.
Чинило се у једном периоду да је одлазак Александра Митровића у Саудијску Арабију само питање тренутка, а у такав исход веровало се још више када га није било на неким утакмицама Фулама током лета.
Међутим, Марко Силва, тренер енглеског клуба, разрешио је дилеме и истакао да је „Митровић поново онај стари“ и да ће рачунати на њега у првом колу Премијер лиге против Евертона.
„У конкуренцији је за тим против Евертона, 100 одсто је на располагању. Играо је две пријатељске утакмице прошле недеље, а ове свакодневно тренира са саиграчима. Спреман је да игра уколико одлучим да буде тако“, рекао је Силва о Митровићу.
Португалац је објаснио да је обавио разговор са српским нападачем, али и да га разуме што је у једном тренутку хтео да прихвати понуду Ал Хилала.
„Имали смо ситуацију и разговарао сам са њим. Нема разлога да кријем да га је једна понуда натерала да се замисли и донесе одређене одлуке, али никада није рекао било коме у клубу да неће више играти за Фулам. Људи могу да причају шта хоће, али када добијеш такву понуду није лако остати концентрисан. Ипак, откад поново тренира са саиграчима опет је онај Митровић ког ја знам“, закључио је Силва.
Александар Митровић имао је понуду Ал Хилала, али Фулам није желео да га пусти па је подигао цену, а српски нападач је одговорио бојкотом. После свега српски фудбалер ипак остаје у Енглеској где за Фулам игра од 2018. године.
Војводина - Партизан, фудбал - Sputnik Србија, 1920, 10.08.2023
СПОРТ
Партизан поражен у Азербејџану – Јовановић спречио већу катастрофу
Туча навијача Партизана на дербију. - Sputnik Србија, 1920, 10.08.2023
СПОРТ
Грк главни осумњичени за убиство навијача у Атини
Војводина - АПОЕЛ, Лига конференција - Sputnik Србија, 1920, 10.08.2023
СПОРТ
Ништа од Тумбаковића – Војводина изабрала новог тренера
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала