- Sputnik Србија, 1920
МУЛТИМЕДИЈА
Када слика говори више од хиљаду речи! Кроз Спутњикове фото-галерије, инфографике и други мултимедијални садржај сагледајте свет из другачије перспективе.

„И Његоша са висина, најмудријег Србина“: Срђан Ђоковић усред Њујорка одврнуо транзистор /видео/

© Sputnik / Лола ЂорђевићОбраћање Срђана Ђоковића испред Скупштине
Обраћање Срђана Ђоковића испред Скупштине - Sputnik Србија, 1920, 03.09.2023
Пратите нас
После велике победе Новака Ђоковића против Ласла Ђереа на УС Опену, породица српског аса славила је његов маестрални преокрет, а у центру пажње је био Новаков отац Срђан Ђоковић који је певао песму „Гледам капу ђеда свог“.
Када је почетком године у Аустралији Новак редом „косио“ противнике на терену, његов отац Срђан поносно је и симболично певао песму „Коси тата, косим ја“.
На УС Опену српски ас кренуо је у поход по 24. Гренд слем титулу, а Срђан Ђоковић поново је ту да га подржи овога пута са другом песмом.
Новаков отац поносно је певао стихове песме „Гледам капу ђеда свог“, а то је била једна од песама коју су српски ас и Срђан заједно певали и после освајања Аустралијан опена на прослави у Београду.
Породица Ђоковића одлично је расположена у Њујорку, а има и разлога јер је Новак преокретом против Ласла ставио до знања да је у Америку стигао решен да освоји титулу.
Данил Медведев - Sputnik Србија, 1920, 03.09.2023
СПОРТ
Данил, Јаник, Саша – страшне партије и велика претња за Алкараса
Новак Ђоковић и Ласло Ђере - Sputnik Србија, 1920, 03.09.2023
СПОРТ
Ласло је оставио без даха и Новака и Америку
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала