- Sputnik Србија, 1920, 26.08.2021
ДРУШТВО
Друштвене теме, занимљиве приче, репортаже, догађаји, фестивали и културна дешавања из Србије, и остатка света

Подгоричанин ухапшен због случаја „Тунел“

© Фото : Flickr/Vlada Crne Gore/R. KoprivicaИстражитељи претпостављају да је тунел између приватног стана у стамбеној згради у Његошевој улици до депоа у подгоричком Вишем суду могао бити коришћен за бекство неког од затвореника, ликвидације или уклањање доказа.
Истражитељи претпостављају да је тунел између приватног стана у стамбеној згради у Његошевој улици до депоа у подгоричком Вишем суду могао  бити коришћен за бекство неког од затвореника, ликвидације или уклањање доказа.  - Sputnik Србија, 1920, 23.09.2023
Пратите нас
Тридесетједногодишњи П.М. из Подгорице ухапшен је данас због сумње да је помагао у криминалним активностима прокопавања тунела до депоа Вишег суда у Подгорици.
"По налогу поступајућег тужиоца, полиција је ухапсила П.М. (31) из Подгорице. Њему се на терет стављају кривична дјела криминално удруживање, тешка крађа и спречавање доказивања, путем помагања", саопштено је вечерас из Управе полиције.
Он ће, наводе, уз кривичну пријаву, у законском року, бити приведен надлежном тужиоцу на даље поступање.
Откривен тунел између приватног стана у стамбеној згради у Његошевој улици до депоа у подгоричком Вишем суду. - Sputnik Србија, 1920, 23.09.2023
РЕГИОН
Један од осумњичених за копање тунела аутомеханичар, полиција трага за Подгоричанком
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала