- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Американац склонио Јокића и показао како се игра одбрана /видео/

© AP Photo / Mark J. TerrillНикола Јокић и Мајкл Мелоун
Никола Јокић и Мајкл Мелоун - Sputnik Србија, 1920, 10.10.2023
Пратите нас
Денвер Нагетси увелико раде и припремају се за почетак сезоне у којој ће покушати да одбране шампионски прстен. На једном од тренинга, умешао се тренер Мајкл Мелоун који је благо одгурнуо Јокића, после чега је показао како би требало да се игра одбрана.
Није му најбољи кошаркаш Денвера и света замерио, испратио је све то с осмехом на лицу, док се шеф Мелоун у свега неколико секунди добрано презнојио јер је максимално фокусирано одрадио вежбу.
Нагетси су делић добре атмосфере са жестоког тренинга поделили са својим фановима путем друштвених мрежа.
Мелоун је благо одгурнуо, тачније склонио са терена Сомборца, стао је у срце рекета, извршио пресинг на једног играча, а онда се најбрже што је могао залетео на другог у самом углу терена.
Очигледно је да амерички стручњак који је, пре свега, захваљујући Николи Јокићу, стигао са Денвером до историјског прстена, жели од свог тима да извуче максимум када је одбрана у питању, јер ће им управо она бити потребна да одбране трон.
Подсетимо, амерички медији недавно су се бавили прогнозом какву ће сезону имати Денвер, и ту су очекивано поново потценили Србина и Нагетсе.
Наредна сезона НБА лиге почеће двобојем Денвера и Лос Анђелес Лејкерса који је заказан за ноћ између 23. и 24. октобра у пола 2 ујутру по средњеевропском времену.
Погледајте нову епизоду емисије Спутњик спорт.
Новак Ђоковић на Парис Мастерс тениском турниру у Паризу, у недељу, 3. новембра 2019. - Sputnik Србија, 1920, 10.10.2023
СПОРТ
„Научила сам много више да ценим Новака“ – од обожавања Надала до дивљења српском асу
Џоел Ембид - Sputnik Србија, 1920, 09.10.2023
СПОРТ
Зар су Американци морали да узму и Ембида?
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала