- Sputnik Србија, 1920
ЕКОНОМИЈА
Спутњик Економија прати најновије вести, анализе и извештаје из Русије, региона и света.

Вучић: У Кини потписујемо три стратешка документа /видео/

© Tanjug / TARA RADOVANOVICПредседник Србије Александар Вучић на отварању ауто-пута Рума-Шабац
Председник Србије Александар Вучић на отварању ауто-пута Рума-Шабац - Sputnik Србија, 1920, 14.10.2023
Пратите нас
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да ће 17. октобра, током посете Кини, бити потписана три стратешка документа о сарадњи, од којих је један споразум о слободној трговини са Кином.
„То је највише на радост људима у Војводини, једно ће бити од Бачког брега, Сомбора, Куле, Врбаса, Србобрана, Бечеја, Новог Бечеја, Кикинде, и Црње а друго би требало да буде Београд-Зрењанин, Зрењанин-Нови Сад, да направимо тај неправилни троугао који понекад личи на четвороугао између Београда, Инђије, Зрењанина и Новог Сада и поново до Београда, тако да готово је невероватно шта све радимо“, рекао је Вучић.
Изузетно важне уговоре потписујемо у Кини и то 17. октобра, додао је Вучић истичући три стратешка документа која се потписују у присуству председника Сија.
Истакао је да је веома важан и од непроцењивог значаја за нашу земљу споразум о слободној трговини који ћемо потписати са Кином.
„Потписујемо и један стратешки уговор о заједничком деловању и акцијама у свим овим стварима, од економије, саобраћајне инфраструктуре... и још један трећи веома важан документ“, додао је Вучић.
Ауто-пут Рума Шабац - Sputnik Србија, 1920, 14.10.2023
ЕКОНОМИЈА
Отворена деоница ауто-пута Рума-Шабац – до Нове године путарина бесплатна /видео/
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала