- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

„Нисам очекивао отказ у Звезди“: Ивановић тек стигао – а већ је у проблемима

© Sputnik / Лола ЂорђевићДушко Ивановић
Душко Ивановић - Sputnik Србија, 1920, 01.11.2023
Пратите нас
Душко Ивановић, доскорашњи тренер Црвене звезде, по доласку у Басконију коју преузима четврти пут у каријери, истакао је да је био изненађен отказом у београдском клубу, а онда је указао на то који га проблеми чекају са шпанском екипом.
После три пораза и једне победе у Евролиги, Црвена звезда решење проблема видела је у отказу Душку Ивановићу, док је са истим скором Басконија решење видела у томе да Ивановића доведе и поново постави за тренера.
Карлос Алкарас - Sputnik Србија, 1920, 01.11.2023
СПОРТ
Утучени Карлос: „Нисам се осећао добро – овај пораз много боли“
По доласку у Шпанију, Ивановић је истакао што ће по четврти пут водити Басконију.
„Веома сам срећан што сам поново овде, ово је мој клуб, ово је мој град. Осећам их као да су моји. Када су ме позвали да дођем, нисам оклевао. Имам исти ентузијазам, али сигуран сам да ће ова фаза бити веома тешка и биће изазов“, рекао је Ивановић на конференцији.
Црногорски стручњак није очекивао отказ у Звезди, али то не умањује његову срећу што се поново налази на клупи Басконије.
„Свака фаза је другачија. Био сам изненађен отказом, нисам то очекивао, али веома сам срећан што сам овде и спремам се за рад“, поручио је Ивановић.
Прва наредна утакмица Басконије биће евролигашки сусрет за Партизаном у петак од 20:30, а Ивановић је у великом проблему јер већи део тима муче повреде.

„Овде су добри играчи, добар је тим. Проблем су повреде и морамо да видимо како да га решимо. Вечерас ћемо имати шест првотимаца за тренинг. Али на крају играју пет и са пет можете добити утакмицу. Важно је да су спремни да играју и победе. Нема проблема. Клуб ми је рекао да већ тражи да потпише плеја. Многи тимови траже квалитетног плеја, али надам се да ћемо га потписати и да ће ускоро стићи организатор игре“, рекао је Ивановић на представљању.

Партизан и Црвена звезда - Sputnik Србија, 1920, 31.10.2023
СПОРТ
Спутњикова анализа: Ко фали, где шкрипи и – како даље?
Лопта у обручу - Sputnik Србија, 1920, 31.10.2023
СПОРТ
Отказ младом тренеру јер „није по вољи“: „Боли ме што у кошарци кошарка није битна“
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала