- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Партизан може да одахне због Алена – Звезда стрепи због Ханге

© Tanjug / JADRANKA ILIЖАдам Ханга
Адам Ханга - Sputnik Србија, 1920, 06.11.2023
Пратите нас
После информације да је Ален Смаилагић, кошаркаш Партизана, завршио у болници по завршетку утакмице Партизана и Сплита, ни у Београду победа београдског тима није могла да прође без лоших вести. Црвена звезда савладала је Будућност, али брине повреда Адама Ханге.
При једном ударцу у груди током првог полувремена Ален Смаилагић осетио је бол у плућима, а касније је морао и у болницу, међутим према првим информацијама српски кошаркаш није озбиљније повређен и са екипом је дошао у Београд.
Новак Ђоковић - Sputnik Србија, 1920, 06.11.2023
СПОРТ
Новак искрен после титуле: Не знам у којој сам фази каријере – прво место и Дејвис куп главни циљеви
Таман када је Партизан могао да одахне због Алена, лошу вест добила је Црвена звезда која је савлада Будућност, али није могла превише да се ослони на Адама Хангу чији ће степен повреде накнадно бити познат.
„Адам Ханга добио је ударац у колено у претходним мечевима у Евролиги. Вратио се на терен, осетио је иритацију у току меча и сутра ће отићи на магнетну резонанцу, па ћемо знати више о том“, рекао је Јанис Сферопулос, тренер Црвене звезде.
Због исте повреде Ханга није могао да помогне црвено-бели у дербију против Партизана у оквиру АБА лиге, али је успео да игра против Бајерна.
Против Будућности Ханга је на паркету провео нешто више од четири минута и за то време није успео да упише поене, већ је имао једну изгубљену лопту.
Мајк Тоби - Sputnik Србија, 1920, 05.11.2023
СПОРТ
Тоби заблистао – Звезда сломила Будућност у Београду
Тренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић - Sputnik Србија, 1920, 05.11.2023
СПОРТ
Партизан евролигашке ране лечио преко Сплита
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала