- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Американац нагло променио руту – ништа од Србије, „скренуо“ је ка Црној Гори

© Фото : АБА лига / Драгана СтјепановићЈоги Ферел
Јоги Ферел - Sputnik Србија, 1920, 29.11.2023
Пратите нас
Прекаљени амерички шутер Јоги Ферел који је био мета Партизана због великог броја повређених спољних играча, каријеру неће наставити у Београду, већ у Подгорици, где је задужио дрес Будућности.
Повреде капитена Кевина Пантера и Алексе Аврамовића приморале су Жељка Обрадовића и црно-беле да потраже алтернативно решење и избор је пао на Ферела, који је током каријере бранио боје бројних НБА лигаша, од Бруклина преко Даласа, до Сакрамента, Кливленда и Клиперса, после чега се обрео у Европи.
Новак Ђоковић - Карлос Алкарас - Sputnik Србија, 1920, 29.11.2023
СПОРТ
Карлос је „скинуо маску“: Ту смо да зауставимо Ђоковића!
Играо је прошле сезоне за Цедевита Олимпију, имао је запажену улогу, да би га пут одвео у Кину и заиграо је за Шангај. И онда се повела прича о његовом доласку у у Београд, чинило се да је само питање тренутка када ће Партизан бити јачи за бившег НБА кошаркаша и човека који би сасвим сигурно донео искуство. Лицитирало се у јавности о двомесечном уговору с могућношћу продужетка сарадње, али је читава та прича почела да се одуговлачи и Партизан се повукао из приче.
И – само дан касније „одјекнула је бомба“ из Подгорице, јер је у дворани „Морача“ Будућност представила своје ново појачање, а реч је о Јогију Ферелу.
„Јоги добро дошао у Подгорицу. Момак рођен у Стинесвајлу у Индијани, где је завршио средњу школу, а затим и четири године на клутном кошаркашком програму Универзитета Индијана, имао је богату НБА каријеру. Почео је у Бруклин Нетсима, а онда је имао и најбољу сезону као члан Далас Маверикса где је две године у просеку убацивао 10,5 поена уз 3,5 асистенција као лидер друге петорке из Даласа“, написала је Будућност приликм представљања Американца.
Ферел је у „Морачу“ стигао из Кине, где је носио дрес Шангај Спаркса, за које је просечно постизао 14,3 поена уз 4,4 скока и 5,1 асистенцију.
Богдан Богдановић - Sputnik Србија, 1920, 29.11.2023
СПОРТ
Одлични Богдан није помогао Атланти – Дончић је газда Тексаса
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала