- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Повратак Пантера и порука: „Хаос на терену и мир у глави“

© Sputnik / Лола ЂорђевићКевин Пантер
Кевин Пантер - Sputnik Србија, 1920, 01.12.2023
Пратите нас
Зек Ледеј је са 23 поена био најефикаснији актер у победи Партизана после преокрета над ПАО, али је капитен Кевин Пантер, који се после дуже паузе од повреде вратио на паркет, био тај који је упалио „фитиљ“ за експлозију одушевљења у „Београдској арени“.
Американац којио обожава да узима битне шутеве, упркос томе што често зна наниже неколико промашаја, што је и био случај против „атинских зелених“, прорадио је када је то било најпотребније.
Новак Ђоковић - Sputnik Србија, 1920, 01.12.2023
СПОРТ
Новаку фали злато из Париза, а Француз нема дилему: „Причамо о Ђоковићу...“
Није га било неко време због повреде, али је вредно тренирао, а како је објаснио новинарима после велике победе извојеване после продужетка, никада не губи веру у себе.
Нанизао је повратник Пантер седам од укупних 13 поена у финишу сусрета, доминирао је у продужетку и водио је црно-беле до петог тријумфа у Евролиги.
„Губили смо десет разлике на четири минута пре краја меча. Успели смо да преокренемо резултат, хвала Богу. Осећај је фантастичан. Рекао сам себи да морам да будем стрпљив и фокусиран, да не смем да изгубим своју игру. Не могу да изгубим самопоуздање због неколико грешака. Као лидер тима не смем да падам, морам да останем миран и када је хаос на паркету“, истакао је капитен Партизана Кевин Пантер.
Управо је искусни амерички шутер погодио преко бившег саиграча и великог пријатеља Матијаса Лесора шут за продужетак, да би у наставку „парни ваљак“ самлео Грке за коначних 92:87.
Марко Гудурић - Sputnik Србија, 1920, 01.12.2023
СПОРТ
Крађа године у режији Србина и Израелца – „краљ“ је први пут на коленима /видео/
Богдан Богдановић - Sputnik Србија, 1920, 01.12.2023
СПОРТ
Богданов новембар за памћење – у тандему са Јангом пресудио „лудом Србину“
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала