- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Руси угостили српског тренера – чека се потпис

© Tanjug / Tom WellerЖарко Лазетић
Жарко Лазетић - Sputnik Србија, 1920, 10.12.2023
Пратите нас
Према писању руског „Чемпионшипа“ Жарко Лазетић, српски фудбалски тренер, пратио је утакмицу Сочија и Оренбурга, а разлог томе је то што би ускоро могао да постане тренер екипе са Црног Мора.
Већ неко време говори се о томе да ће Жарко Лазетић напустити екипу ТСЦ-а, а руски медији тврде да је први кандидат да седне на клупу Сочија.
Руски „Чемпионат“ писао је о томе како је српски тренер пратио утакмицу Сочија и Оренбурга и то како би се боље упознао са екипом коју би ускоро могао да преузме.
Како преносе руски медији постоји велика вероватноћа да је Лазетић дошао и поводом конкретних преговора са клубом који већ неко време покушава да пронађе правог тренера.
На почетку сезоне на том месту био је Дмитриј Хохлов, затим га је сменио Александр Точилин, а на утакмицу коју је Лазетић гледао Сочи је предводио Денис Кљујев.
Сочи се налази на последњем месту Премијер лиге и евидентно је да клубу „гори под ногама“ када је реч о проналажењу стручњака који би могао да поправи ситуацију. Осим Лазетића потенцијални кандидат је и Марко Савић из Вождовца.
Ипак, Лазетићева одлична 2023. година довела га је до тога да буде Сочијева прва жеља. Довео је ТСЦ на друго место Суперлиге, а клуб се такмичи и у Лиги Европе.
Фудбалска лопта - Sputnik Србија, 1920, 10.12.2023
СПОРТ
Сукоб и туча фудбалера – а онда и навијача ИМТ-а и Новог Пазара /видео/
Фудбалска лопта  - Sputnik Србија, 1920, 10.12.2023
СПОРТ
Навијач преминуо на трибинама – прекинута утакмица
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала