- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Жељко је био љут због одбране – али једно га је још више изнервирало: „Згрожен сам“

© Sputnik / Лола ЂорђевићТренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић
Тренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић - Sputnik Србија, 1920, 22.12.2023
Пратите нас
После неколико сјајних утакмица, Партизан је посустао и забележио је пораз од Реал Мадрида који је могао да се заврши и још убедљивијом разликом. Оправдано Жељко Обрадовић није био расположен после меча, а додатно га је наљутило подсећање на прошли меч када је избила туча између црно-белих и „краљевског клуба“.
Кошаркаши Партизана нису успевали да преузму иницијативу током меча са Реал Мадридом, а додатно су ситуацију компликовале грешке којима су црно-бели поклањали домаћину лопте. То је чини се и највише наљутило Жељка Обрадовића.
„Верујем да смо одиграли веома лошу утакмицу током свих 40 минута, бацали смо им лопту право у руке, без енергије у одбрани, нисмо размишљали довољно у нападу и нисмо тражили праве позиције за напад. Реал је одличан тим и заслужио је победу“, рекао је Обрадовић.
Ниједан сегмент у игри своје екипе није се допао прослављеном тренеру, али одбрана је представљала убедљиво највећи проблем.
„Није ово пораз, ово не може да се објасни, наша одбрана била је превише 'млака'. Они су добили овај меч у сваком сегменту игре“, истакао је тренер Партизана.
Обрадовићу је расположење додатно покварило питање везано за емоције поводом туче која се догодила прошле сезоне у мечу Партизана и Реала.
„То можда ви гледате, за шта да враћамо? О чему причате, играли смо као против сваког другог тима. То што играмо против Реала, то је то. Нема никаквог реванша и освете. Згрожен сам када неко прича о томе и када то изговара. Згрожен сам“, закључио је Обрадовић.
Тренер кошаркаша Црвене звезде Јанис Сферопулос - Sputnik Србија, 1920, 22.12.2023
СПОРТ
Грк открио кључ Звездине победе: „Много чудних ствари“
Милош Теодосић - Sputnik Србија, 1920, 21.12.2023
СПОРТ
Теодосићева магија за победу Звезде – Партизан убедљиво поражен у Мадриду
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала