- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Грк јасан после вечитог дербија: „Најбоља утакмица од мог доласка у Звезду“

Пратите нас
Јанис Сферопулос, тренер кошаркаша Звезде, рекао је да мисли да је утакмица против Партизана у Евролиги коју је његова екипа завршила победу његова најбоља од како је преузео црвено-беле током сезоне.
Сферопулос је одлично припремио и водио екипу против Партизана и повео је екипу до победе од 88:72.
„Да ли је ово најбоља утакмица од како сам преузео Звезду? Мислим да јесте. Међутим, морам да нагласим да смо имали још добрих утакмица, пре свега против Фенербахчеа у Истанбулу, Београду, против Бајерна, али ово је дефинитвно моја највећа победа“.
Никола Јокић - Sputnik Србија, 1920, 05.01.2024
СПОРТ
Јокић тројком с пола терена уз звук сирене срушио Голден Стејт /видео/
Звезда је победу обезбедила практично после првог полувремена пошто је имала чак 21 поен разлике.
„Партизан је показао реакцију у наставку меча, смањио је предност, али смо контролисали дешавања и нисмо дозволили ривалу да угрози победу. Не смемо да гледамо далеко, него да идемо од утакмице до утакмице. Хвала навијачима, хвала на сјајној атмосфери. Нема дилеме да и њима припадају заслуге за велику победу. Ово је тимска победа, али морам да истакнем Гилеспија који је показао да ће бити велико појачање у оба смера“.
Сферопулос је истакао да је изузетно важно што се победило у вечитом дербију, али је говорио и о повредама Николе Топића и Јаниса Сферопулоса.
„Изузетно је важно што смо стигли до победе у вечитом дербију. Честитам играчима који су испоштовали све што се договорили. Контролисали смо дешавања на паркету од првог до последњег минута. Не знам у овом моменту каква је ситуација када је реч о повредама Боломбоја и Топића. Чекамо налазе лекара. Приказано у првом полувремену је игра којој тежимо и коју желимо да игра из утакмице у утакмицу. Имали смо шест играча са двоцифреним учинком, имали смо 21 асистенцију“, нагласио је Јанис Сферопулос.
СПОРТ
Звезда за полувреме победила Партизан у Евролиги
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала