- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Загрљај Срба у Америци који је обишао свет – учитељ први честитао ученику /видео/

© AP Photo / Scott StrazzanteНикола Јокић
Никола Јокић - Sputnik Србија, 1920, 05.01.2024
Пратите нас
Неретко за Николу Јокића кажу да када игра кошарку не показује емоције, ни када побеђује ни када губи. Овога пута је било другачије. Тројка с пола за победу уз звук сирене против Голден Стејта (130:127) и „експлозија“ емоција код Србина, ком је пришао бивши учитељ Дејан Милојевић, како би му честитао.
Загрљај двојице Срба из супарничких табора на центру дворане обележио је крај спектакуларног меча између Голден Стејта и Денвера, који је захваљујући нестварном Николи Јокићу припао гостима.
„Украо“ је Сомборац победу за свој тим, јер је на 127:125, прво убацио двојку, а затим и тројку уз звук сирене и то с пола терена за тријумф о ком ће се дуго, дуго причати (130:127).
СПОРТ
Грк јасан после вечитог дербија: „Најбоља утакмица од мог доласка у Звезду“
Стеф Кари, прва звезда „ратника“ дуго није могао од шока да дође себи, „жвакао“ је заштитну гуму за зубе, док су се за то време срдачно поздравили Дејан Милојевић и Никола Јокић, некадашњи дуо из Меге.
Подсетимо, Милојевић који тренутно ради у стручном штабу Стива Кера у Голден Стејту, био је тренер Јокићу у Меги и познато је да између њих двојице влада велико пријатељство и поштовање, што су показали по завршетку сусрета.
Није се либио Милојевић да искорачи први из своје екипе и да срдачно честита и изгрли бившег ученика који је пресудио његовом тиму.
Али, у томе се огледа величина једног спортиста и у томе је понекад сва лепота спорта.
Никола Јокић - Sputnik Србија, 1920, 05.01.2024
СПОРТ
Јокић тројком с пола терена уз звук сирене срушио Голден Стејт /видео/
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала