- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Радикалан рез за наставак сезоне

© Фото : Лола ЂорђевићЛасло Ђере
Ласло Ђере - Sputnik Србија, 1920, 08.02.2024
Пратите нас
Ласло Ђере, српски тенисер, одлучио је после годину и по дана да обустави сарадњу са тренером Јарославом Левинском. Добро су кренули Ђере и чешки стручњак, лаи је после тога уследио период стагнације и очигледно да је то утицало да се 35. рекет планете одлучи на такав корак.
Ласло Ђере се о растанку са Чеком Јарославом Левинским огласио путем друштвених мрежа, где се у емотивној поруци захвалио, сада већ бившем тренеру, на свему што су прошли заједно.
„Јаро, било је ово добро путовање. Нажалост, дошло је до краја. Не могу довољно да ти се захвалим на посвећености и лекцијама које си ме научио у последњих годину и по дана. Стварно сам постао бољи и зрелији играч током нашег рада. Желим ти све најбоље и много среће у будућности и надам се да ћемо се видети на Туру. Хвала ти Јаро“, написао је ласло Ђере.
Ђере због проблема са повредом није могао да се стави на располагање селектору Виктору Троицком за меч са Словачком, у ком је Дејвис куп тим Србије доживео крах у Краљеву, изгубивши резултатом 4:0. Стиснуо је ровити Ђере зубе и изашао на терен када је већ све било готово, при резултату 3:0 за Молчана, Клајна и другове, да би при резултату 4:3 Ђере предао због повреде меч Лукашу Покорњем.
Када је у питању почетак сезоне, Ласло Ђере се надметао на правом гренд слему, али је већ у првом колу елиминисан од Француза Артура Казоа после борбе у пет сетова.
Ђере је по свему судећи процени да му је потребан радикалан рез на почетку нове сезоне у којој жели да оствари што запаженији резултат.
Погледајте нову епизоду емисије Спутњик спорт.
Јаник Синер - Sputnik Србија, 1920, 07.02.2024
СПОРТ
Ана Ивановић открила тајну Синеровог успеха
Новак Ђоковић Холгер Руне Торино - Sputnik Србија, 1920, 07.02.2024
СПОРТ
Велика криза „новог Ђоковића“: Руне отпустио и мајку
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала