- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Левица из Србије – савршенство! /видео/

© Sputnik / Лола ЂорђевићФудбалска лопта
Фудбалска лопта  - Sputnik Србија, 1920, 29.02.2024
Пратите нас
Нападач Рапида из Букурешта Србин Борисав Бурмаз постигао је фантастичан погодак директно из слободног ударца са преко 25 метара у убедљивом тријумфу свог тима над УТА Арадом – 4:1.
Продукт омладинске школе Црвене звезде „пројектилом“ је подсетио на славног Синишу Михајловића, чија је левица представљала савршенство!
Експлодирао је Звездин ђак по доласку у Румунију, где је на седам утакмица постигао четири гола уз две асистенције и већ је полако, али сигурно, ушао у срца навијача славног клуба из Букурешта.
Дубоко се ушло у судијску надокнаду, играо се пети од предвиђена четири минута, када је Борисав Бурмаз распалио по лопти левицом, а она је попут „теледириговане ракете“ завршила у горњем левом углу гостујућег тима.
Новак Ђоковић - Sputnik Србија, 1920, 29.02.2024
СПОРТ
Новаков поклон студентима – Тара украла шоу /фото, видео/
Претходно су за Рапид Букурешт погађали Рахмани у два наврата и Бадеску, те је еврогол Бурмаза потврдио убедљив тријумф – 4:1.
Рапид је тако у претходних седам мечева уписао чак шест победа и дише за вратом првопласираној Стеауи која има 58 бодова, друпопласирани Рапид има седам мање.
Бурмаз је за Црвену звезду дебитовао 2019. године против Трепче у Купу Србије, док је у Румунију стигао из Вождовца, који је на име обештећења за талентованог 22-годишњег нападача инкасирао око 400 хиљада евра.
Урош Рачић - Sputnik Србија, 1920, 29.02.2024
СПОРТ
У црно-зеленима се све црвени – осим Рачића /видео/
 Филип Костић - Sputnik Србија, 1920, 29.02.2024
СПОРТ
Ђавоља варош на дресу Србије /фото/
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала