- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Новаков поклон студентима – Тара украла шоу /фото, видео/

© AP Photo / Asanka Brendon RatnayakeНовак Ђоковић
Новак Ђоковић - Sputnik Србија, 1920, 29.02.2024
Пратите нас
Новак Ђоковић, најбољи тенисер света свих времена, изабрао је крајње занимљиво место за тренинг уочи почетка Мастерса Индијан Велс. Ноле је тренирао на теренима Универзитета Калифорнија, чувени UCLA, а њему су присуствовали бројни студенти који су испунили трибине, док је шоу украла његова ћеркица Тара.
Где је Новак Ђоковић ту је позитивна атмосфера. Велики број студената с Универзитета Калифорнија, уживао је у тренингу српског и светског тениског аса који је одрадио на три сата од Индијан Велса.
Како није било обезбеђења, тако су студенти могли после тренинга да сиђу на терен и фотографишу се са првим рекетом планете и власником рекордне 24 Гренд слем титуле.
Ђоковић је као и увек био срдачан, изашао је готово свима у сусрет, док је његова ћеркица Тара фотографисала оца приликом једне од пауза.
Атмосфера је заиста била фантастична, студенти који су се нашли на лицу места стекли су успомену за цео живот.
Новак је последњи пут на Индијан Велсу, чији је почетак заказан за 6. март, учествовао пре пет година, док се овога пута обратио јавности видео-поруком.
Миомир Кецмановић - Sputnik Србија, 1920, 29.02.2024
СПОРТ
Кецмановић ухватио залет у Акапулку – крај за Лајовића
„Ево нас у 2024. години, последњи пут сам играо у Индијан Велсу 2019. године. Значи, прошло је пет година... Предуго, баш предуго нисам био тениског раја, једног од, несумњиво, најбољих турнира на планети. Ово је вероватно омиљени турнир бројним играчима, рачунајући и мене. Не могу да дочекам да заиграм пред вашим навијачима, који су једни од најбољих“, истакао је светски број један.
Миомир Кецмановић - Sputnik Србија, 1920, 29.02.2024
СПОРТ
Кецмановић ухватио залет у Акапулку – крај за Лајовића
Немања Радоњић - Sputnik Србија, 1920, 28.02.2024
СПОРТ
Надал са имања милијардера пратио полуфинале и навијао за Србе
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала