- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Новак се појавио у Мајамију, па открио који турнир ће му бити следећи: „Видимо се“

© AP Photo / Andy WongНОвак Ђоковић
НОвак Ђоковић - Sputnik Србија, 1920, 20.03.2024
Пратите нас
Новак Ђоковић отказао је учешће на Мастерсу у Мајамију после неуспеха који је доживео у Индијан Велсу, али га то није спречило да ужива у сунцу на Флориди. Јавио се Новак управо из Мајамија, где је био специјални гост на једној журки, поручивши навијачима да се ускоро враћа на терен. Убрзо се на његовом сајту појавило да ће то бити Монте Карло.
Пораз од анонимног Италијана у раној фази Индијан Велса, у трећем колу, натерао је Новака да се повуче с другог Мастерса у сезони. Мајами ни ове године неће имати прилику да види српског тениског аса, који је уживао у плажама на Флориди, да би касније био гост на журки једног од његових главних спонзора.
„Здраво, овде сам у Мајамију на веома лепој журки на плажи, пред почетак турнира у Мајамију 2024. године. Надам се да ћете доћи да ћете уживати у турниру, да ћете имати сјајну недељу. Надам се да се видимо ускоро на терену“, рекао је Новак Ђоковић, који је овог понедељка започео рекордну 417. седмицу на врху АТП ранг-листе.
Новак је претходних дана играо фудбал на песку у Мајамију, био је и у Лос Анђелесу где је посматрао из првих редова утакмицу Лејкерса и Голден Стејта, после чега је разменио поклоне и поздраве са Стефом Каријем и Леброном Џејмсом. Уз Николу Јокића, најбоље кошаркаше планете.
Недуго после поменуте објаве на друштвеним мрежама, на званичном сајту Новака Ђоковића стигла је потврда да ће он узети учешће у Кнежевини на турниру који почиње 7. априла.
Симона Халеп - Sputnik Србија, 1920, 20.03.2024
СПОРТ
Румунка се после агоније вратила највећој љубави: „Нисам варалица“
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала