- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Теодосић о останку у Црвеној звезди: „Размишљам о томе сваки дан“

© Фото : АБА лига / Ђорђе КостићМилош Теодосић
Милош Теодосић - Sputnik Србија, 1920, 05.04.2024
Пратите нас
Црвена звезда опростила се поразом од својих навијача у Евролиги, бољи је био Олимпијакос - 89:86. Српске новинаре је после пораза занимало да ли ће Милош Теодосић и наредне сезоне носити црвено-бели дрес. Маестрални плејмејкер који је у туробној сезони један од најбољих појединаца клуба с Малог Калемегдана, рекао је да о томе размишља сваки дан.
Бивши капитен Србије и лидер бројних европских клубова Милош Теодосић, окончао је меч против Олимпијакоса са шест поена, два скока и осам асистенција за 24 и по минута проведених на паркету.
Можда није био на свом нивоу када су поени у питању, али додавања која су његов заштитни знак нису изостала, баш као ни борбеност.
Никола Јокић - Sputnik Србија, 1920, 05.04.2024
СПОРТ
Никола пробио „магичну цифру“, али је остао „горак укус“: „Стали смо“
На конкретно питање српских репортера који су се нашли у „Београдској арени“, да ли размишља да игра и наредне сезоне, Теодосић који ће ускоро напунити 37 година, је одговорио:
„Јесам, размишљао сам. Односно, свакодневно размшљам о томе. Волим да играм, уживам док играм, ово ми је прва година у Београду после 20 година. Лепо ми је. Када дође крај сезоне, сешћемо са људима из клуба, па ћемо да причамо да видимо како ћемо даље“.
Сублимирао је Тео и неуспешну сезону на европској сцени, где је Звезда неколико кола пре краја остала без теоретских шанси да се домогне плеј-ина.
„За мене јесте ово разочаравајућ резултат. Могу да нађем вероватно сто разлога зашто се десило ово и зашто смо се нашли у ситуацији да већ два-три кола играмо без резултатског значаја. Сезона није онаква какву сам ја очекивао, а верујем да и људи из клуба и моји саиграчи тако мисле. Колико год да је тешко, морамо да асе концентришемо на оно што нам долази, да се спремимо за плеј-оф АБА лиге. То је једино што нам је остало у овом трентуку, а на крају сезоне ми играчи и управа, требало би да размислимо и да видимо како даље. Како да се направи екипа за следећу сезону, шта би ту требало да се уради, да се не би поновила оваква сезона“, закључио је Милош Теодосић.
Црвеној звезди је у Евролиги остао још један меч, против Ефеса у Истанбулу 11. априла. Црвено-бели су на 16. позицији, гори од њих само су Асвел и Алба из Берлина.
Богдан Богдановић - Sputnik Србија, 1920, 05.04.2024
СПОРТ
Лука позвао Богдана на двобој за дупло славље – Јовић двоцифрен у поразу Мајамија /видео/
Немања Недовић, Црвена звезда - Sputnik Србија, 1920, 04.04.2024
СПОРТ
Звезда изгубила од „братског“ клуба – са трибина се чуло „Срби и Руси браћа заувек“
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала