- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Дуљај о смени и неоствареној жељи: „Не знам да ли ће ми се испунити“

© Sputnik / Лола ЂорђевићТренер Игор Дуљај
Тренер Игор Дуљај - Sputnik Србија, 1920, 06.04.2024
Пратите нас
Игор Дуљај, тренер Партизана, причао је пред меч 29. кола Суперлиге са Новим Пазаром у недељу од 20 часова, да му је пун југ неостварена жеља, као и то да зна да је вршен велики притисак на генералног директора Милоша Вазуру да се он смени.
„Преживео“ је некадашњи универзалац у црно-белом дресу све притиске и покушаће да настави трку са Црвеном звездом за шампионску титулу.
После тешком муком извојеване победе „На крову“ против Вождовца 3:2, Партизан дочекује Нови Пазар, а управа је услишила молбе Игора Дуљаја да „отвори капије“ и улаз на стадион у Хумској је бесплатан.
Фил Фоден - Sputnik Србија, 1920, 06.04.2024
СПОРТ
Енглеска због Ђанија добила фудбалску звер: Стигао и Роналда – а све почело са лекцијама Србина
„За нас је дерби свака утакмица, без обзир на то ко нам је потивник. Свака утакмица може да нам донесе или однесе бодове. У меч са Новим Пазаром улазимо са позитивним расположењем и више оптимизма после онакве победе над Вождовцем. Клуб је изашао у сусрет и хвала им што ће улаз бити бесплатан. Волео бих да буде више наших навијача. Имам велику жељу, не знам да ли ће ми се то испунити, да једном када наши играчи постигну гол, да отрче ка југу. То нам је изузетно важно, не видим Партизан без навијача. Волео бих то пре него што неки играчи напусте клуб и оду у иностранство, да осете ту драж и енергију“, рекао је Дуљај на конференцији за медије.
О наредном ривалу – Новом Пазару, који је после пораза од ТСЦ-а (4:3) сменио Игора Матића и ангажовао Славка Марића, Дуљај је имао само речи хвале.
„У екипи Пазара је много играча који су играли у Партизану. Сада је ту нови тренер, самим тим ту је и нова енергија и сви ће се трудити да се докажу. Ту су Љајић, Сума, Петровић, Момчиловић, сви они су били у Партизану. Сада се боре за плеј-оф и имају своје амбиције, а наш циљ је да освојимо три бода“, рекао је Дуљај.
Шеф црно-беле струке који је дуго с Партизаном био на челу табеле, али је после вечитог дербија на Маракани препустио трон са два везана киса против Напретка у Хумској и Младости у Лучанима, открио је да зна да су хтели да га смене још током припрема у Словенији.
„Када се вратим уназад, постојале су индиције још од Словеније, нећу да именујем, да се још тада тражио нови тренер Партизана. Генерални директор имао је притисак да ме смени, да дође неко други. Ја то знам. Мене је заштитило моје име, односно то што сам оставио у Партизану траг као играч. Да није било тога, после Словеније и оних утакмица које смо имали, ја не бих седео овде. Тада бих био смењен“, закључио је Игор Дуљај.
Фудбалске лопте - Sputnik Србија, 1920, 06.04.2024
СПОРТ
Странац мање у Новом Пазару и порука: „Хвала мом председнику“
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала