- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Стрепњу отерале лепе вести – фудбалер Роме се огласио из болнице /фото, видео/

© AP Photo / Andrea BressanuttiИван Ендика
Иван Ендика - Sputnik Србија, 1920, 15.04.2024
Пратите нас
Тешке сцене обележиле су меч 32. кола Серије А између Удинезеа и Роме на „Фриулију“, након што је фудбалер гостујућег тима Иван Ендика пао на траву у 71. минуту. Утакмица је прекинута, указана му је лекарска помоћ, а тренер „вучице“ Данијеле де Роси одлучио је да повуче екипу са терена јер су били потресени због свега виђеног.
Де Роси који је препородио Рому, откако је преузео клуб од Жозеа Муриња, отишао је на два минута да се консултује са лекарима и да испита какво је стање Ивана Ендике, после чега се вратио и саопштио судијама и колеги из Удинезеа, да његови играчи нису у стању да наставе сусрет. Утакмица је званично прекинута у 83. минуту.
Прихваћено је то с разумевањем с друге стране, да би ускоро стигле охрабрууће вести. Након што је експресно пребачен у болницу, 24-годишњи дефанзивац Роме осећа се добро и није животно угрожен.Добра вест је и што је све време док је лежао на трави био свестан, док је показивао да осећа бол у грудима.
Фудбалске лопте - Sputnik Србија, 1920, 15.04.2024
СПОРТ
Шок под Багдалом – „дављеник“ отерао главнокомандујућег
Иако се у први мах причало и писало о томе да је преживео срчани удар, те да је имао срчани застој, лекарски прегледи су показали да ништа од тога није тачно.
Наводно, разлог због ког је Ендика пао на траву и пожалио се на бол у грудима, јесте што је током утакмице претрпео јак ударац у груди, што је касније изазвало потешкоће са дисањем.
Фудбалер из Обале Слоноваче огласио се из болнице, где је у једној фотографији показао да се осећа добро. Посетили су га тренер Де Роси и капитен Лоренцо Пелегрини и он би требало ускоро да буде пуштен кући.
Бајер Леверкузен - Sputnik Србија, 1920, 15.04.2024
СПОРТ
Нема више „Неверкузена“ – „триплета“ на талону и савршен сценарио за филм!
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала