- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Тужилаштво: Лазаревић задобио лаку телесну повреду

© Фото : КК Црвена звездаСтефан Лазаревић
Стефан Лазаревић - Sputnik Србија, 1920, 19.05.2024
Пратите нас
Треће основно јавно тужилаштво у Београду саопштило је да ће одлуку о кривичном гоњењу након туче кошаркаша Партизана и Црвене Звезде Џејмса Нанелија и Стефана Лазаревића у Београдској арени донети након узимања изјава од свих сведока инцидента.
Из тог тужилаштва наводе да је ходник у којем се догодио инцидент под видео надзором и да је обављен је увиђај, као и да ће бити узете детаљне изјаве од свих особа које су присуствовале инциденту како би биле утврђене све појединости и како би била донета одлука о кривичном гоњењу извршилаца кривичног дела за које се гоњење предузима по службеној дужности.
КК Црвена звезда - Sputnik Србија, 1920, 19.05.2024
СПОРТ
КК Звезда: Нанели нанео тешке телесне повреде Лазаревићу
Додаје де да су овлашћена лица из Полицијске станице Нови Београд обавестили јавног тужиоца Трећег основног тужилаштва да је директор Кошаркашког клуба Црвена звезда пријавио да је кошаркаш Партизана Џејмс Нанели нанео телесне повреде играчу Црвене звезде Стефану Лазаревићу.
Интервенцијом тог тужилаштва и полиције утврђено је да је између двојице играча најпре је дошло до вербалног сукоба, а затим и до физичког контакта, те да је Стефан Лазаревић задобио телесну повреду услед ударца у лице и то у пределу слепоочнице.
По налогу Трећег основног јавног тужилаштва у Београду обављен је лекарски преглед Лазаревића и констатовано је да је он задобио лаку телесну повреду.
Кошаркашка лопта - Sputnik Србија, 1920, 19.05.2024
СПОРТ
КК Партизан: Ко је исекао минут снимка?; КК Звезда: Научна фантастика /видео/
Како су пренели поједини медији, до инцидента је дошло раније данас у Београдској арени, када су се играчи мимоилазили приликом смене екипа на шутерском тренингу.
Кошаркаши Партизана дочекаће вечерас од 20.30 часова у Арени екипу Црвене звезде у трећем мечу финала плеј-офа АБА лиге.
Црвена звезда води 2:0 у финалној серији, која се игра на три победе.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала